Lounais-Häme

Nainen hukkui Ylöjärven Keihäsjärvellä ja miehen epäillään hukkuneen Virroilla

Helsinki
01.08.2018, 02:16

Kotimaa

Pirkanmaalla Ylöjärven Keihäsjärvellä nainen on kuollut hukuttuaan lähellä rantaa, kertoo pelastuslaitos. Pelastuslaitos sai ilmoituksen asiasta noin puoli yhdeltätoista tiistai-iltana. Ilmoituksen tekivät rannalla olleet ihmiset, jotka havaitsivat naisen olevan pinnalla, mutta kasvot pinnan alla. Paikalle saapuneet ensihoitajat totesivat naisen kuolleeksi.
Pelastuslaitoksella ei ole tiedossa tapahtumien tarkkaa kulkua tai sitä, kuinka pitkään naisen kasvot olivat pinnan alla. Pelastuslaitoksella ei ole myöskään tiedossa naisen ikää.
Lisäksi Pirkanmaalla Virroilla miehen epäillään hukkuneen. Pelastuslaitoksen mukaan mies oli lähtenyt uimaan mökkirannasta Keiturinsalmella ja hänen epäillään vajonneen pinnan alle. Ilmoituksen asiasta teki samalla mökillä ollut henkilö.
Pelastuslaitos sai ilmoituksen asiasta hieman ennen kello yhtätoista tiistai-iltana. Pelastuslaitos etsi miestä noin kahden tunnin ajan, jonka jälkeen poliisi on jatkanut etsintöjä.
Tapahtumien tarkasta kulusta ei ole selvyyttä, eikä pelastuslaitos ole varma, onko kukaan nähnyt miehen vajoavan pinnan alle.

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic