Lounais-Häme

Naisten pesäpallomestari Manse aloittaa kautensa Humppilassa

Humppilan vajaan vuoden ikäisellä keinonurmella pelataan ensi sunnuntaina koko lailla ainutlaatuinen pesäpallo-ottelu.

Siinä naisten Suomen mestaruuden viime syksynä yllättäen napannut tamperelainen Manse PP kohtaa harjoitusottelussa toisen superpesisjoukkueen Rauman Feran.

Ottelua isännöi Humppilan Veikkojen pesäpallojaosto. Harjoitusottelun lipputuotot menevät lyhentämättömänä Humppilan Veikkojen pesisjunioreille.

Manse PP:lle ottelu on kevään ensimmäinen ulkona pelattava harjoitusottelu.

Mestarijoukkue saa mittarikseen Rauman Feran, joka on kokenut siirtomarkkinoilla paljon muutoksia. Lähtökohtaisesti paperilla arvioituna raumalaiset ovat heikentyneet, mutta kuten urheilussa aina, totuus nähdään vasta kentällä pelien alkaessa.

– Humppilan kanssa yhteistyömme lähti viime vuonna Tukholmasta, jossa he olivat isolla porukalla katsomassa peliämme ja siitä jäi erittäin positiivinen kuva. Tarkoitus oli jo viime kaudella mennä pelaamaan Humppilaan, kun heille tuli uusi tekonurmi, mutta vielä silloin se ei valitettavasti onnistunut, mutta ajatus jäi kytemään. Haluamme viedä sinne huippupelaajiamme niin, että Humppilassa kasvaisi innostus entisestään. Tämä on suoraa yhteistyötä siihen liittyen”, kommentoi Manse PP Edustuksen puheenjohtaja Juha Antikainen, joka on lounaishämäläiselle pesäpalloväelle tuttu Jokioisten Koetuksen entisenä pelaajana ja pelinjohtajana

– Ottelun vieminen Humppilaan ja junnutapahtuman rakentaminen tuo toivottavasti motivaatiota lapsille harrastaa ja jatkaa vähän pidemmälle, ja toivottavasti antaa sykähdystä myös sinne alueelle. Pesäpallo on upea laji ja se pystyy yhdistämään paikkakuntaa, Antikainen kehuu.

– Humppila ja Jokioinen ovat meille muutenkin hyviä ja tärkeitä paikkakuntia. Jokioisilta on Mansen B-pojissa kolme junnua, joten sitäkin kautta pelaajapolku on lähtenyt rakentumaan. Alueellinen yhteistyö on tärkeää, ja ymmärrämme, että kaikki saavat siitä hyötyä, eikä aina tarvitse ottaa joltakin jotain”, Antikainen filosofoi.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti