Lounais-Häme

Naisvoimistelijoiden syyskausi huipentui joulunäytökseen

Forssan Naisvoimistelijoiden kausi jakaantuu perinteisesti kahteen osaan, joiden tuloksia esitellään syys- ja kevätnäytöksissä.

Tänä vuonna syyspuoli venytettiin joulutunnelmiin asti joulunäytöksen teemalla.

Feeniksin täyden katsomon eteen juoksutettiin tonttujumppaa ja Korvatunturin apureita, mutta pelkkään joulutarinaan näytös ei keskittynyt. Ohjelmassa oli myös Suomi 100 -teemaa ja niinkin kesäisiä aiheita kuin juhannuksen menninkäisiä ja juhannustaikoja tekeviä neitoja.

Taidokkaimmista esityksistä vastasivat odotetusti seuran kilparyhmät Lumitähdet, Safier, Välke, Hile ja Jäähile. Seuran ”ykköstiimi”, yhteistyöjoukkue Sanix Junior ei tällä kertaa esiintynyt.

 

Joulunäytöksen avasi seuran entinen voimistelija, nykyinen opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. Hänen mielestään naisvoimistelijoiden harjoitteluolosuhteiden parantamisen pitäisi olla seuraava liikuntapanostus urheiluystävällisessä kaupungissa.

 

Joulunäytöksessä esiintyivät FNV:n kaikki ryhmät ja liki kaikki voimistelijatkin, joita on seuran puheenjohtajan Katja Lehtorannan mukaan nyt tarkalleen 324.

Jäsenmäärä olisi isompikin jos kaikki halukkaat voitaisiin ottaa mukaan.

– Tulijoita olisi enemmänkin, sillä etenkin telineryhmään ja jumppakouluun on jonoa. Pyrimme lisäämään ja kasvattamaan ryhmiä, mutta se edellyttää enemmän valmentajia ja saliaikaa, Lehtoranta huomauttaa.

FNV:n näkyvimpiä edustajia ovat SM-sarjoissa kilpailevat joukkuevoimistelijat, mutta suurimman ryhmän muodostavat yli kaksi sataa harrasteryhmien voimistelijaa.

– Meillä on monenlaista tarjontaa SM-tason kilparyhmistä harrastejumppaan, toteaa 65-vuotiaan FNV:n puheenjohtaja. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic