Lounais-Häme

Nashvillen Rinteellä onnen päivä - jatkosopimus, synttärit ja nollapeli

Helsinki
04.11.2018, 07:17

Urheilu-uutiset

Jääkiekon NHL:ssä suomalaismaalivahti Pekka Rinne on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen Nashville Predatorsin kanssa, kerrotaan NHL.com-sivustolla. Sopimus on 10 miljoonan dollarin eli 7,74 miljoonan euron arvoinen. Rinne tienaa kaudella 2019-2020 kuusi miljoonaa dollaria ja kaudella 2020-2021 neljä miljoonaa dollaria.
36-vuotissyntymäpäiviään viettävä Rinne torjui tänään lisäksi nollapelin ottelussa Bostonia vastaan. Nashville voitti ottelun 1-0 ja jatkaa liigan kärjessä. Rinne torjui 26 laukausta.
Edmontonin Mikko Koskinen puolestaan torjui 23 kertaa ottelussa Detroitia vastaan. Ottelu päättyi Edmontonin voittoon 4-3. Edmontonin Jesse Puljujärvi ei yltänyt ottelussa tehopisteille. Hän on tehnyt tällä kaudella yhden maalin.
Toronton Kasperi Kapanen keräsi puolestaan kaksi syöttöpistettä Pittsburghia vastaan pelatussa ottelussa, joka päättyi Toronton voittoon 5-0. Kapanen oli syöttämässä ottelun toista ja kolmatta maalia. Suomalaishyökkääjä on tehnyt tällä kaudella kuusi maalia ja syöttänyt kuusi.
Myös Las Vegasin Erik Haula sai kaksi syöttöpistettä, kun Haulan joukkue kukisti Carolinan 3-0. Haula oli syöttämässä ottelun avausmaalia ja toista maalia.
Syöttöpisteen itselleen kirjasivat myös Buffalon Rasmus Ristolainen, Chicagon Henri Jokiharju ja Minnesotan Mikael Granlund.
Ristolainen syötti Buffalon kahdeksannen maalin, jonka viimeisteli Patrik Berglund. Buffalo vei voiton murskaluvuin 9-2.
St. Louisia vastaan pelatussa ottelussa Granlund syötti ottelun neljännen maalin, jonka viimeisteli Matt Dumba. Minnesota voitti 5-1.
Jokiharju oli syöttämässä Calgarya vastaan pelatussa ottelussa Chicagon kolmatta maalia, jonka Brandon Saad iski maaliin Alex Debrincatin avustuksella. Calgary voitti maalein 5-3.

https://www.nhl.com/predators/news/nashville-predators-sign-goaltender-pekka-rinne-to-two-year-contract/c-301584274

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic