Lounais-Häme Forssa

Nauru jatkuu lisäesitysten voimin: Kevään komedia palaa Forssan teatterin lavalle

Vaimoni on toista maata -komediaa esitetään kymmenen kertaa Forssan teatterissa.
Vaimoni on toista maata -näytelmän rooleissa nähdään Sami Koljonen (vas.), Elisa Nieminen, Anne Kemppainen ja Ari Lauronen. Kuva: Tapio Tuomela
Vaimoni on toista maata -näytelmän rooleissa nähdään Sami Koljonen (vas.), Elisa Nieminen, Anne Kemppainen ja Ari Lauronen. Kuva: Tapio Tuomela

Kirsi Lindholmin ohjaama näytelmä Vaimoni on toista saa ”toisen ensi-iltansa” perjantaina. Esitys pyöri Forssan teatterissa kevätkaudella, mutta näytelmästä saatu positiivinen palaute sai järjestämään pikkujoulukaudelle kymmenen lisäesitystä.

Näytelmän tarinassa kaksi entisten opiskelukavereiden muodostamaa pariskuntaa tapaa toisensa suunnitelmissaan tavallinen illanvietto, mutta yhden väärinkäsityksen myötä ilta sinkoutuu täysin odottamattomille urille.

Umpirakastunut pariskunta Helena (Elisa Nieminen) ja Janne (Sami Koljonen) suunnittelevat häitään, kun taas Jannen opiskelukaverin Riston (Ari Lauronen) ja hänen tyttöystävänsä Veeran (Anne Kemppainen) suhteessa on ollut kuoppia ja ongelmia.

Väärinymmärrysten ja henkilöiden välisten jännitteiden mukana iltaan syntyy tahatonta komiikkaa ja tunteiden kirjoa.

Vaimoni on toista maata Forssan teatterissa pe 22.11. klo 19. Esityksiä la 14.12. asti. Alpo Suhosen ohjaaman Sammakkokuningas – pelin hinta -draaman esitykset 18.12. asti.

Uusimmat

Näkoislehti

7.8.2020

Fingerpori

comic