Lounais-Häme Jokioinen

Neljä aloitetta tulossa päätökseen Jokioisilla - Aiheina ehkäisy, tieverkko, muovin kierrätys ja hykyn lisälasku

Yksi aloitteista edellytti tieneuvonpitoja ELY-keskuksen kanssa.

Jokioisten kunnanhallitus ehdottaa valtuustolle, että se toteaa neljä vanhaa valtuustoaloitetta loppuun käsitellyksi.

Vihreiden Jokioisten valtuustoryhmä esitti keväällä 2017 ilmaisen ehkäisyn ikärajan nostamista 25 vuoteen saakka. Jokioisten kunta ottaa maksuttoman ehkäisyn ikärajan nostamisen esille kunnan ja hyvinvointikuntayhtymän tulevissa sopimusohjausneuvotteluissa. Tavoitteena on myös kehittää seksuaaliterveyteen liittyvää valistustyötä.

Jokioisten Vasemmistoliiton valtuustoryhmä esitti kaksi vuotta sitten neuvottelupyyntöä Uudenmaan ELY-keskukselle kunnan tieverkon kunnostamisesta ja päällystämisestä. Näistä ja muista ajankohtaisista asioista on pidetty ELY:n kanssa neuvotteluita. Seuraava neuvottelu on toukokuussa.

SDP:n valtuustoryhmä esitti kaksi vuotta sitten keskustan alueella muovijätteen keräilypisteen perustamista. Kunnan keskustaan on toteutettu Rinki-ekopiste muovipakkausjätteelle.

Varavaltuutettu Petri Into (ps.) esitti kaksi vuotta sitten selvityspyyntöä hyvinvointikuntayhtymän puolen miljoonana euron lisälaskusta. Hykyn edustaja on vieraillut kunnan eri tilaisuuksissa valottamassa kuntayhtymän asioista, palvelujen käyttöä ja kustannuksia. Lisäksi palvelujen käytön ja kustannusten kehitystä on käyty läpi vuotuisissa sopimusohjausneuvotteluissa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

4.8.2020

Fingerpori

comic