Lounais-Häme Ypäjä

Neljä uutta ehdokasta Ypäjän kunnanjohtajaksi – Kunnanhallitus käsittelee hakemuksia tiistaina

Kunnanjohtajan virkaan on kahden hakukierroksen jälkeen tarjolla yhdeksän ehdokasta.
Hevospitäjän johtoon hakee kahden hakukierroksen jälkeen yhdeksän ihmistä.

Ypäjän kunnanjohtajan virkaa haki toisella hakukierroksella kolme henkilöä ja yksi jätti suostumuksensa. Virkaa hakivat kauppatieteiden maisteri, China Tekway oy:n varatoimitusjohtaja Timo Kiviaho Helsingistä, terveystieteiden ja kasvatustieteen maisteri, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä työskentelevä johtava ylihoitaja Marjo Saarenmaa Forssasta ja oikeustieteen maisteri, Emporia Group oy:n toimitusjohtaja-osakkaana 30.11.2018 saakka toiminut Magnus Tuomaala Oulusta. Suostumuksensa toimitti insinööri (YAMK), Jokioisten kunnan kunnaninsinööri Kari Tasala Forssasta.

 

Lue myös: Ypäjä jatkaa kunnanjohtajahakua

 

Ensimmäisellä kierroksella virkaa hakivat hallintotieteiden maisteri, Tampereen kaupungin kaupunkiympäristön palvelualueen vs. hallintosihteeri Matti Kannus Kangasalta, hallintotieteiden maisteri, Ammattiopisto Tavastian koulutuspäällikkö Riikka Riihimäki Jokioisilta, maatalous- ja metsätieteiden maisteri, Jokioisten kunnan työpajaohjaaja Mikko Mäkelä Ypäjältä, maatalous- ja metsätieteiden maisteri, Ypäjän Hevosopiston kehittämispäällikkö Päivi Laine Ypäjältä ja kauppatieteiden tohtori, Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki oy:n toimitusjohtaja Riitta Laulajainen Kuusamosta.

 

Kunnanjohtajan virkaan on kahden hakukierroksen jälkeen tarjolla yhdeksän ehdokasta. Kunnanhallituksen puheenjohtaja Markku Saastamoinen (kok.) ennakoi, että tästä joukosta löytyy todennäköisesti uusi kunnanjohtaja. Kunnanhallitus käsittelee hakemuksia tiistaina ja päättää jatkotoimenpiteistä.

– Oma näkemykseni on, että tämä hakijajoukko muodostaa sen pohjan, jolta edettäneen seuraavaan vaiheeseen eli haastatteluihin, Saastamoinen sanoo.

Haastateltaviksi valitut ehdokkaat haastattelee kunnanhallitus täydennettynä valtuuston puheenjohtajistolla.

– Jos valintaprosessi etenee hyvin, kunnanvaltuusto voi valita uuden kunnanjohtajan 14. helmikuuta olevassa kokouksessaan.

Kunnanjohtajan virka oli uudelleen haettavana 18.1.–1.2.2019. Ensimmäisen haun 17.12.2018–11.1.2019 hakijat otetaan myös huomioon.

Ypäjän va. kunnanjohtaja Sam Vuorinen siirtyy Myrskylän kunnanjohtajaksi. Vuorisen viimeinen työpäivä Ypäjällä on 19.2. FL

 

Luitko tämän: Sam Vuorisella alkaa viimeinen kuukausi Ypäjällä – Kunnanjohtaja on ylpeä ypäjäläisestä itsetunnosta

Uusimmat

Näkoislehti

25.5.2020

Fingerpori

comic