Lounais-Häme

Nethit Kanta-Hämeen kasvukykyisin yritys

Alueen yrityksille suunnatun kasvuohjelman, Kanta-Hämeen Kasvupolun, voittajaksi on valittu Nethit oy Forssasta. Kunniamaininnan sai e-Oppi oy Jokioisilta.

Yritykset etenevät valtakunnalliseen Kasvu Openin finaaliin, jossa valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset.

Valinnat tehtiin 15 kasvuhaluisen yrityksen joukosta. Ne seulottiin asiantuntijoiden kahden päivän sparraukseen ennätyssuuresta määrästä, 59 hakijasta.

Nethit tarjoaa asiakkaalle saumattomasti yhteen toimivia myymälä- ja verkkokauppaohjelmistoja. Tuomariston mukaan kyseessä on todellinen kasvuyritys, jolla on paljon kasvunvaraa sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Yrityksessä on kannattavuus kohdallaan ja se yhdistää kivijalka- ja verkkokaupan innovatiivisesti. Kokonaisuuden täydentää monipuolinen ja osaava tiimi sekä määrätietoinen strateginen ote.

e-Oppi kustantaa sähköisiä opetusmateriaaleja oppilaitoksille ja sen tavoitteena on kansainvälistyä muokattavalla, vuorovaikutteisella e-kirjalla. Tuomaristo näkee liikeideassa potentiaalia, sillä oppimateriaalien digitalisaatio on valtavirtaistuva trendi.

Asiantuntijoiden kahden päivän maksuttoman sparrauksen saivat myös mm. Jospak oy, Vispilä Ravintolat oy ja Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus oy Forssasta sekä LähiPuoti Remes oy Humppilasta.

Kanta-Hämeen Kasvupolun mahdollistavat mm. Forssan, Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän kunnat.

 

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti