Lounais-Häme

Neymar vastaa filmaamissyytöksiin: "Menin kisoihin pelaamaan, en potkittavaksi"

Praia Grande
22.07.2018, 15:44

Urheilu-uutiset

Brasilian supertähti Neymar myöntää, että lopetti jalkapallon MM-kisojen seuraamisen sen jälkeen, kun maa jäi puolivälieriin hävittyään Belgialle.
– En voi sanoa, etten halunnut enää pelata jalkapalloa, mutta en halunnut nähdä palloa enkä yhtään enempää jalkapallopelejä, Neymar sanoi AFP:lle lauantaina.
Pettymys oli suuri, sillä tähti ei ollut parhaimmillaan turnauksessa eikä voinut auttaa joukkuettaan eteenpäin. Neymar maalasi kahdesti, mutta suurimman huomion hän keräsi paikoitellen teatraalisten otteidensa ansiosta. Moni syytti brasilialaista filmaamisesta.
– Menin MM-kisoihin pelaamaan, päihittämään vastustajan, en potkittavaksi. Kritiikki minua kohtaan oli liioiteltua, mutta olen iso poika. Olen tottunut olemaan tekemisissä tälläisten asioiden kanssa. En voi olla tuomari ja pelata samaan aikaan, mutta joskus toivon, että voisin, Neymar kuittaa.

Valtavat paineet eivät hetkauta
Huhut Neymarin siirtymisestä PSG:stä Espanjan suurseura Real Madridiin kävivät kuumana, mutta brasilialaistähti pani huhupuheille päätöksen kuluneella viikolla, kun hän kertoi jäävänsä Pariisiin.
– Kaikki on vain median spekulaatiota. Näiden tarinoiden keksijät näyttävät tietävän elämästäni enemmän kuin minä itse, Neymar totesi.
Neymar siirtyi PSG:hen viime vuonna Barcelonasta ennätysmäisellä siirtosummalla, sillä pariisilaisseura pulitti hyökkääjästä huimat 222 miljoonaa euroa. Onnistumisia vaaditaan paitsi maajoukkueessa myös seuratasolla.
– Kaikki hyvät pelaajat kokevat paineita, mutta on totta, että minulla ne ovat kaksinkertaiset. Olen ollut tästä tietoinen paitsi Brasilian maajoukkueessa myös seuratasolla siitä lähtien, kun olin 17-vuotias. Osaan käsitellä paineita ja tiedän, että kun tulokset eivät ole sitä, mitä niiden pitäisi, silloin paineet kasvavat.

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Fingerpori

comic

Näkoislehti