Lounais-Häme Forssa

Nordean Forssan konttori sulkee ovensa lopullisesti vuoden alussa

Forssan konttori yhdistetään Hämeenlinnan konttoriin vuoden alussa. Nordea kannustaa hyödyntämään palveluja verkossa.
Forssan Nordean konttori on viimeisen kerran avoinna 19. joulukuuta.

Nordea yhdistää Forssan ja Hämeenlinnan konttorit ensi vuoden alusta. Forssan konttori on tähän saakka palvellut asiakkaita kahtena päivänä viikossa, tiistaisin ja keskiviikkoisin ajanvarauksella.

– Lisäksi olemme tarjonneet digineuvontaa samoina päivinä ilman ajanvarausta, kertoo toimipaikan johtaja Hanna Mero Nordeasta.

Forssan konttorissa ovet ovat viimeisen kerran auki 19. joulukuuta. Nordea tiedottaa asiakkaita muutoksesta kirjeitse.

Forssan konttorin viisi työntekijää ovat jo nyt työskennelleet osan viikosta Hämeenlinnassa. Konttorien yhdistyessä he siirtyvät kokoaikaisesti palvelemaan asiakkaita Hämeenlinnassa. Jatkossa he keskittyvät työssään asiakkaiden kodin rahoittamisen tarpeisiin.

Forssan toimitilaa hyödynnetään kevään aikana työpisteenä, jossa forssalaiset työntekijät voivat hoitaa etätapaamisia.

Meron mukaan Forssan konttorissa asioineiden asiakkaiden määrä on vaihdellut päivittäin, mistä syystä kokonaisarviota asiakasmäärästä on vaikea antaa.

Nordea on panostanut verkkopalveluihinsa. Nordealla on muun muassa 24/7 puhelimitse toimiva asiakaspalvelu, johon voi soittaa vuorokauden ympäri.

– Kun asiointi siirtyy vahvasti verkkoon, muuttuu myös perinteisten pankkikonttorien rooli. Digikanavien kautta Nordeaan ollaan yhteydessä satojatuhansia kertoja päivässä, Mero kertoo. FL

Uusimmat

Näkoislehti

23.9.2020

Fingerpori

comic