Lounais-Häme

Normi ravipäivä Pilvenmäellä

Mitään maatakaatavia yllätyksiä ei Pilvenmäen lounasravit tarjonnut vaan pikemminkin mentiin ihan entisen kaavan mukaan.

Eli niin, että Mika Forss voitti kolmesta lähdöstä viisi ja kaikki tietysti Tapio Mäki-Tulokkaan tallin hevosilla. Kaksikon voittohevoset olivat Fullhand Comery, Grace Match ja Grainfield Adele.

Forss ei yhdenkään voittajan rattailla kummemmin hötkyillyt vaan käänteli kiriin kun oli sen aika.

T4-peliin ei saatu sitten yllätyksen yllätystä ja niinpä voitto-osuus jäi tasan kymmeneen euroon. Vaihto oli runsaat parikymmentätuhatta.

Anssi Nurminen hoiteli nelkun ensimmäisen lähdön Northern Trickillä jo ensimmäisellä takasuoralla. Tamma siirtyi vauhdilla keulaan ja 12,5-aikaisessa lopetuksessa muut jäivät kauaksi.

O.F.V. Princen ykkönen varmistui vasta loppukirissä, mutta sekin riitti. La Conte ja Bwt Admin eivät kyenneet vastaamaan.

Pilvenmäen kauden pääkisa eli Tammavaltikka ravataan elokuun 18. päivänä ja pelaajat ovat silloin mielissään kun Maratonkin on palautettu ohjelmistoon. Syyskuun alussa rataa kierretäänkin sitten eri suuntaan, joten erikoista on odotettavissa.

Ohjastajien keskuudessa suoritetussa gallupissa kukaan ei ole ideaa tyrmännyt vaan ovat suhtautuneet siihen varovaisen positiivisesti. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic