Lounais-Häme Jokioinen

Nuorilla kuljettajilla hurja yö: 19-vuotias mies kaahasi Kakkostiellä 219 km/h, 17-vuotias nainen rimpuili konstaapelia vastaan

Kuva: JUSSI LEINONEN
Kuva: JUSSI LEINONEN

Poliisipartio suoritti nopeusvalvontaa sunnuntaiyöllä Jokioisilla Kakkostien varalaskupaikalla, kun sen huomio kiinnittyi Forssasta Humppilan suuntaan matkalla olleeseen henkilöautoon. Auto ohitteli muuta liikennettä ja sen nopeus poikkesi selvästi muista.

Partio mittasi tutkalla auton nopeudeksi 219 km/h nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h.

Autoa kuljetti 19-vuotias mies ja autossa oli kolme matkustajaa.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Nuori nainen rimpuili poliisia vastaan

17-vuotiaan nuoren naisen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja haitantekoon virkamiehelle sunnuntaina aamuyötunteina.

Kuski ajoi poliisipartiota vastaan Kakkostiellä Jokioisilla 149 km/h nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h. Partio kääntyi auton perään ja mittasi autolle noin kolmen kilometrin matkalla nopeudeksi 159 km/h.

Partio pysäytti kyseisen auton ja pyysi nuorta kuljettajaa istumaan poliisiautoon. Kuski ei tähän suostunut vaan yritti poistua paikalta.

Konstaapeli otti kuljettajaa kädestä kiinni, jolloin hän alkoi harata vastaan ja rimpuilla otteesta irti. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Ylinopeutta myös Forssassa

Nuori kuljettaja ajoi lauantai-illalla tutkaan myös Forssan Tampereentiellä, jossa poliisi mittasi parikymppisen miehen kuljettaman auton nopeudeksi 132 km/h. Nopeusrajoitus on 80 km/h.

Kuskia epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Uusimmat

Näkoislehti

8.7.2020

Fingerpori

comic