Lounais-Häme

NY Times kiinnostui Postin nurmikonleikkuusta

New York Times hehkuttaa Suomen Postin innovatiivisuutta verkkosivuillaan tiistaina julkaistussa jutussa. Lehti kirjoittaa Postin uudesta aluevaltauksesta ja kertoo lukijoilleen, että Suomessa postinkantajan voi nykyään tilata kotiinsa leikkaamaan nurmikkoa. Artikkeli kertoo tarkasti, että nurmikonleikkuuta on tarjolla tiistaisin, joka on Suomessa postinjaon kannalta hiljainen päivä.

Jutussa Postia kuvaillaan muutenkin monipuoliseksi yritykseksi. Jutun kirjoittanut Jake Doherty mainitsee, että Posti on jo aiemmin kuljettanut kirjepostin ohella muun muassa aterioita asiakkailleen. Lisäksi jutussa mainitaan Postin havittelevan laajentumista hoivapalveluiden tarjoajaksi.

Doherty heittelee myös omia ideoitaan. Hän pohtii, miksei postiljooni voisi myös lapioida lumet tai vahtia lapsia. Jutussa pyydetäänkin lukijoilta ideoita töistä, joita postinkantajille voisi sysätä.

Artikkelissa luodaan lyhyt katsaus muihin postilaitosten erikoisiin palveluihin. Jutun mukaan Japanin posti tarjoaa pankki- ja vakuutuspalveluja. Etelä-Koreassa taas posti voi varata asiakkaiden puolesta matkalippuja. Intian posti välittää netissä maanviljelijöiden tuotteita. Australiassa taas testataan lennokkien käyttöä postinjakeluun.

http://www.nytimes.com/2016/05/18/world/what-in-the-world/in-finland-a-postal-worker-will-mow-your-lawn.html

Uusimmat

Fingerpori

comic