Lounais-Häme

Nyt on mahdollisuus saada oma nimi Ypäjän Musiikkiteatterin tauluun – Synkkä tilanne pakotti teatterin käynnistämään varainkeruukampanjan

Ypäjän musiikkiteatterin puheenjohtaja Milla Malin toivoo, että ihmiset lähtevät mukaan tukikampanjaan ja lunastavat itselleen katsomosta nimikkopaikan. Kuva: Lassi Puhtimäki
Ypäjän musiikkiteatterin puheenjohtajan Milla Malinin mukaan varainkeruukampanjan tuotot käytetään kokonaisuudessaan Vuonna 85 -musikaalin tuotantokulujen kattamiseen. Kuva: Lassi Puhtimäki

Synkentynyt tilanne on pakottanut Ypäjän Musiikkiteatterin keräämään rahaa varainkeruukampanjalla. Maanantaina julkistetun kampanjan tarkoituksena on turvata teatterin toiminnan jatkuvuus.

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa on suunnattu Vuonna 85 -musikaalin tuotantokulujen kattamiseen. Täksi kesäksi suunnitellun rock-musikaalin siirtäminen ensi vuoteen oli kova isku teatterille.

Yhdistyksen taloudellinen tilanne oli huolestuttava jo ennen koronaa, mutta tilanne on synkentynyt entisestään pandemian takia.

Yhdistyksen puheenjohtajan Milla Malinin mukaan keräyksessä saadut rahat tullaan käyttämään kokonaisuudessaan edellä mainitun rock-musikaalin tuotantokuluihin.

– Esimerkiksi ammattilaisten palkkaaminen teoksen ohjaukseen ja musiikin johtoon on suuri kuluerä, mutta keskeinen kulmakivi toiminnassamme, jotta Ypäjällä voidaan jatkossakin toteuttaa korkealaatuista musiikkiteatteria, Malin sanoo asiasta julkaistussa tiedotteessa.

Lahjoittaja saa nimen tauluun

Ypäjän Musiikkiteatteri on toiminut 35 vuoden ajan.

– Musiikkiteatterin toiminta on tarjonnut loistavan paikan kehittyä niin näyttelemisen, laulamisen kuin orkesterisoitonkin osalta, teatterin tiedotteessa sanotaan.

Teatterilaiset toivovat toiminnan jatkumisen takaamiseksi sekä yksityisten auttajien että yritysten rahallista tukea.

Pro Musiikkiteatteri -kampanjaan voi osallistua lahjoittamalla vapaavalintaisen summan teatterin pankkitilille.

Ypäjän Musiikkiteatteri tulee julkaisemaan lahjoittaneiden nimet teatterialueelle sijoitettavassa taulussa. Tarkemmat tiedot kampanjasta ja teatterin tukemisesta löytyvät yhdistyksen nettisivuilta www.ypajanmusiikkiteatteri.fi.

Lue myös: Ypäjän Musiikkiteatterissa soi sittenkin – Hotamolla ja Kultakuume ja Paavo 1,5 esitetään elokuussa (29.6.2020)

Lue myös: Ypäjän musiikkiteatteri suunnittelee tukikampanjaa – Katsomosta voisi ostaa nimikkopaikan (24.5.2020)

 

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic