Lounais-Häme Forssa

OG Ulla-Maija nousee kotilavalle – Forssa Hip Hop Fest tavoittelee loppuunmyytyä syysloman avausta

Kovempi artistikaarti tuo väljyyttä ohjelmaan.
Forssalaislähtöinen OG Ulla-Maija esiintyy Forssa Hip Hop Festeillä pitkästä aikaa kotikaupungissaan. Kuva: Lassi Puhtimäki
Forssalaislähtöinen OG Ulla-Maija esiintyy Forssa Hip Hop Festeillä pitkästä aikaa kotikaupungissaan. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssa Hip Hop Fest tarjoaa jälleen monipuolisen musiikkikattauksen räpin ystäville.

Paikallista väriä tapahtumaan tuo gangstaräpin nouseviin nimiin kuuluva forssalaislähtöinen OG Ulla-Maija, joka esiintyi kesällä muun muassa Weekend Festivaleilla.

Suurelle yleisölle tunnetuimpia artisteja ovat Adi L Hasla ja Mäkki, undergroudimpaa tyyliä edustavat Asa & Band, Heikki Kuula ja Fam.

Järjestäjiin kuuluvan Nicolas Jokisen mukaan artistien määrää haluttiin nyt karsia muutamaan isompaan nimeen, jotta aikataulu olisi väljempi.

– Tällä kertaa ei tarvitse seistä yhdeksää tuntia lavan edessä, ja bändien välissä ehtii pitää taukoja.

Aiempina vuosina tapahtuma on ollut loppuunmyyty, ja niin Jokinen toivoo käyvän nytkin. Puolitoista viikkoa ennen tapahtumaa kaikki vip-liput oli myyty ja normaalilipuista puolet.

Jos lippuja on tapahtumapäivänä jäljellä, niitä myydään myös ovella.

– Lokakuussa Forssassa ei hirveästi tapahdu. Tapahtuma on hyvä startti syyslomalle, Jokinen vinkkaa ja arvelee, että aiempina vuosina kävijöistä noin puolet on ollut ulkopaikkakuntalaisia.

Työväentalolle mahtuu 400 ihmistä. Jokinen kehuu paikan palvelevan tapahtumaa erinomaisesti, sillä lava on valmiina, backstage hieno ja artisti- ja yleisötilat toimivat.

– Työväentalosta on jo muodostunut koti FHHF:lle.

Forssa Hip Hop Festin järjestää Hyvä pojat! -työryhmä, johon kuuluvat Jokisen lisäksi Harri Välimaa, Mikko Kallio ja Timo Kallio.

Tapahtumaa lanseeratessaan heidän alkuperäisenä tarkoituksenaan oli järjestää tapahtuma viidesti. Päätös ensi vuodesta tehdään kuitenkin vasta, kun nähdään, millainen menestys tämän vuoden tapahtuma on.

– Meidän jälkeemme tapahtumalle löytyy toivottavasti jatkaja nuoremmasta sukupolvesta. FL

Forssa Hip Hop Fest (K18) Forssan työväentalossa (Kauppakatu 17) 12.10. klo 19–03.

Uusimmat

Näkoislehti

2.7.2020

Fingerpori

comic