Lounais-Häme Forssan seutu

Oiva tekee elintarvikevalvonnan tulokset näkyviksi – Yrittäjä Tomi Tervomaa uskoo tietojen julkisuuden motivoivan myös korjausliikkeisiin

90 prosenttia Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän tekemistä elintarvikevalvonnan tarkastuksista tuottaa hymynaaman. Raportin tulee olla nähtävillä ennen ostopäätöstä.
Nanna Reunanen ja Jaro Kuparinen valmistavat ruokaa Ravintola Vanha Värjärin keittiössä. Yrittäjä Tomi Tervomaa pitää tarkastustietojen julkisuutta hyvänä asiana. Hän arvioi sen motivoivan yrittäjiä korjaamaan välittömästi tarkastuksissa havaitut puutteet. Oivaraportteja ei yrittäjältä kysellä, vaikka terveystarkastaja arvioikin kuluttajien olevan entistä valistuneempia ja tuntevan järjestelmän. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL

90 prosenttia Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän tekemistä elintarvikevalvonnan tarkastuksista tuottaa hymynaaman. Raportin tulee olla nähtävillä ennen ostopäätöstä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti