Lounais-Häme Tammela

Oksjärven leirikeskuksen käyttömaksut päivitettiin – varausjärjestelmä muuttuu

Leirikeskuksen varaukset ja avainten luovutus hoidetaan jatkossa kunnantalon neuvonnassa.
Oksjärven leirikeskuksen varaukset ja avainten luovutus tapahtuu jatkossa Tammelan kunnantalon neuvontapisteellä.

Tammelan sivistyslautakunta päivitti Oksjärven leirikeskuksen käyttömaksut. Ensi vuoden alusta alkaen leirikeskusta voi varata niin, että maksaa joko kaikkien tilojen käytöstä tai pelkästä saunarakennuksesta.

Saunarakennuksen vuokra vuorokaudelta on kunnan omassa käytössä 100 euroa, Tammelan järjestöiltä 110 euroa, Tammelan ulkopuolisilta järjestöiltä 120 euroa ja yksityishenkilöiltä 140 euroa. Kolmen vuorokauden juhannuspaketti maksaa järjestöille 400 ja yksityisille 470 euroa.

Kaikkia tiloja voi vuokrata toukokuun alusta lokakuun loppuun. Kunnan omassa käytössä vuorokausihinta on 150 euroa. Tammelalaisilta ja seutukunnallisilta järjestöiltä peritään 180 euroa, muilta järjestöiltä 210 ja yksityisiltä 240 euroa. Juhannuspaketista veloitetaan järjestöiltä 655 ja yksityisiltä 770 euroa.

Mikäli käyttäjät jättävät jälkensä siivoamatta, heiltä laskutetaan 80 euroa.

Oksjärven leirikeskuksen käyttö- ja järjestyssäännöt päivitettiin 1. joulukuuta alkaen. Merkittävin muutos on Oksjärven varausten ja avainten luovutuksen siirtyminen Tammelan kunnantalon neuvonnan tehtäväksi. Yksityisiltä vuokraajilta peritään maksu heti avainta luovutettaessa. Järjestöt voivat vuokrata tiloja laskutusperiaatteella. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

29.2.2020

Uusimmat