Lounais-Häme Kanta-Häme

Oletko tullut onnistuneesti kohdatuksi? Keskussairaala pyytää ilmiantoja ammattilaisista ja hoitoyksiköistä

Äänestää voi kohtaamisessa onnistunutta ammattilaista tai hoitoyksikköä.
Äänestyksessä toivotaan myös lyhyitä perusteluita siitä, miksi esitetty henkilö tai yksikkö on onnistunut työssään. Kuva: Riku Hasari
Äänestyksessä toivotaan myös lyhyitä perusteluita siitä, miksi esitetty henkilö tai yksikkö on onnistunut työssään. Kuva: Riku Hasari

Kanta-Hämeen keskussairaala etsii neljännen kerran ammattilaisia ja hoitoyksiköitä, jotka ovat erityisen hyvin onnistuneet potilaan kohtaamisessa.

Eniten esityksiä ja parhaita perusteluita saaneet palkitaan helmikuun 18. päivä pidettävässä palkintogaalassa Ahveniston luentosalissa.

– Potilas ensin -äänestyksestä ja gaalasta on muotoutunut jo mukava ja kotoisen juhlava perinne.

– Henkilökuntamme arvostaa todella paljon palautetta ja kiitosta, jota asiakkailta saadaan. Palkittujen kunniakirjat ovat näkyvästi esillä yksiköiden seinillä, ja henkilökunta kokee terveellä tavalla ylpeyttä saamastaan tunnustuksesta, KHSHP:n johtajaylihoitaja Kirsi Leino kertoo.

Perusteluja toivotaan

Oman äänen voi antaa 2. helmikuuta mennessä joko lähettämällä esityksen sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@khshp.fi (otsikkoon maininta ”Potilas ensin”), Kanta-Hämeen keskussairaalan virallisilla Facebook-sivuilla tai paperilomakkeella keskussairaalan palveluneuvonnassa.

– Toivomme myös lyhyitä perusteluita ja kuvausta siitä, miksi mielestäsi juuri esittämäsi henkilö tai yksikkö on onnistunut työssään.

Äänestäneiden kesken arvotaan bluetooth-kaiuttimia.

Raati tuo esiin asiakkaiden näkökulmaa

Viime vuonna keskussairaalan asiakaslähtöisyyttä kehitettiin uudistamalla asiakasraatitoimintaa. Raatilaiset ovat jalkautuneet useisiin yksiköihin tutustumaan ja arvioimaan toiminnan sujuvuutta ja palvelua asiakkaan näkökulmasta.

Asiakasraadilla on ollut merkittävä rooli muun muassa murtumapoliklinikan ja rintasyöpäpotilaan hoitopolun sekä uuden Assi-sairaalan suunnittelussa.

– On saatu aikaan erinomaista vuoropuhelua raatilaisten ja yksikköjen välillä, tutustumiskäynneillä ja raadin kokouksissa haastetaan rakentavasti ja oikealla tavalla ammattilaisiamme, Leino kehuu.

Fingerpori

comic

Näkoislehti

25.2.2020

Uusimmat