Lounais-Häme

Ollilan koulun hintapyyntö laski

Ollilan koulu Somerolla poistui käytöstä lukuvuoden 2015-16 päätyttyä. Kaupunki on myynyt koulukiinteistöä sähköisellä huutokaupalla vuoden 2016 lopulta asti, mutta tarjouksia ei ole saatu, vaikka kohde on herättänyt jonkun verran kiinnostusta.

Someron kaupunginhallitus päätti jatkaa elokuun lopussa päättynyttä sähköistä huutokauppaa, mutta pudottaa kohteen minimihinnan 100000 eurosta 80000 euroon. Lisäksi kaupunginhallitus hyväksyi edelleen, että kohdetta voidaan esittää myytäväksi myös sähköisen huutokaupan ulkopuolella annettujen tarjousten perusteella ilman minimihintavaatimusta siinä tapauksessa, että tarjoajan ilmoittama kiinteistön käyttötarkoitus tukee kaupunkistrategian toteutumista.

Kiinteistöllä on koulukiinteistön lisäksi vuonna 1957 valmistunut kolmen asunnon asuntola. Kenttäalueen kaupunki haluaisi pitää omistuksessaan ja tarvittaessa paikallisten asukkaiden harrastuskäytössä. Ostajalle on varattu mahdollisuus ostaa kaksi kiinteistöä, joilla kenttäalue sijaitsee, mutta tällöin sen on tuettava ostajan toimintaa alueella. Hinnaksi on asetettu 0,75 euroa neliömetriä kohden. Kiinteistöjen koko on yhteensä 0,775 hehtaaria. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic