Lounais-Häme Janakkala

Onko Janakkala "Suomen epätoivoisin kunta" – Kunnan mainoskampanjalle irvaillaan somessa

Kuvakaappaus Instagramista

Janakkalan kunnan kampanja, jossa kunnasta omakotitontin ostanut saa kaupan päälle ilmaisen kylpytynnyrin, on herättänyt humoristisen ja kiivaankin keskustelun Instagramissa.

Bloggaaja ja kuvittaja Kasper Strömman julkaisi kuvasovelluksessa viikko sitten postauksen, jossa nimeää Janakkalan ”Suomen epätoivoisimmaksi kunnaksi”.

Kunnan mainoskyltistä kuvan postannut Strömman kirjoitti saatetekstiksi ”Mitä? Saan siis jättiämpärin täynnä lämmintä vettä jos hylkään kaiken ja perustan uuden elämän paikkaan josta en ole kuullut ennen? Mihin tulee allekirjoitus?”

Strömmanilla on Instagramissa yli 33 000 seuraajaa.

 

Postaus on kerännyt viikossa noin 4 600 tykkäystä sekä kommentteja kampanjan puolesta ja vastaan. ”Paikkakuntia, joissa kaksi autoa traktorin takana on ruuhka,” valistaa yksi kommentoija.

Toinen tiedustelee, ”tuleeko kaupan päälle legionella-bakteeri?”

 

Toki Janakkalalle löytyy sympatiaakin.

”Tekisi varmaan hyvää käydä joskus oman hesakuplan ulkopuolella,” kommenteissa todetaan.

Eräs kommentoija valistaa, mistä Janakkala tunnetaan: ”Janakkala ei varmaan sano mitään, mutta Tervakoski ja Puuhamaa sekä Turenki ja Pingviinijäätelö varmasti kuulostaa paljon tutummilta. Kyllä minuakin reilu vuosi sitten hieman epäilytti Turenkiin muuttaa, mutta on osoittautunut varsin kivaksi kyläksi ja Hämeenlinnakin on täältä alle 15 min ajomatkan päässä”.

Janakkalan kunnan kaupanpäällistarjous on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka ja se koskee uusia tonttikauppoja. FL

 

Jos kuva ei näy, voit päästä katsomaan sen tästä linkistä.

Uusimmat

Fingerpori

comic