Lounais-Häme

Onko sinulla Tuottava Idea? Nuorkauppakamari haluaa nostaa innovaatiot esiin kisan avulla

A-alueen päällikkönä toimii Sanna Järvi Forssasta.
Tuottavia ideoita etsitään parhaillaan kilpailulla. Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämässä kisassa on kolme sarjaa. Kuva: Heini Suvisuo
Tuottavia ideoita etsitään parhaillaan kilpailulla. Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämässä kisassa on kolme sarjaa. Kuva: Heini Suvisuo

Tuottava Idea -kilpailu on parhaillaan käynnissä. Kilvan tavoitteena on nostaa esille suomalaisia innovaatioita. Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea, joka on enintään kolme vuotta vanha.

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä kilpailu on kaikille avoin. Kilpailussa on kolme sarjaa: yhteiskunta-, yritys- ja startup. Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tulee olla jo tuottavassa käytössä. Startup-sarjaan osallistuvien ideoiden ei tarvitse olla tuotannossa.

Kilpailu on kaksiosainen. Ensimmäisen osan päätteeksi valitaan alueiden voittajat kaikista sarjoista, jonka jälkeen kilpailu jatkuu kansalliseen finaaliin. Kansallisessa finaalissa valitaan yhteensä kolme voittajaa, yksi kustakin sarjasta.

Kilpailuaika on huhtikuun loppuun asti.

Lisätietoja kilpailusta löytyy verkkosivuilta ja aluepäälliköiltä. Ahvenanmaalta aina Porvoon seudulle ulottuvan A-alueen aluepäällikkönä toimii Sanna Järvi Forssan seudun nuorkauppakamarista.

Kilpailun suojelijana toimii Genelec Oy:n toimitusjohtaja Siamäk Naghian.

– Hyvä idea syntyy uteliaisuudesta, innostuksesta ja tahdosta selviytyä tässä maailmassa ja edesauttaa sen kehitystä. Hyvän idean pohjana tulee olla tahto parantaa maailmaa, ei vain itsensä takia vaan koko yhteiskunnan ja luonnon hyväksi. Tämä on ollut yhteiskunnan ja sen sivilisaation yksi keskeisempiä kysymyksiä, Naghian muistuttaa.

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. FL

Uusimmat

Näkoislehti

19.9.2020

Fingerpori

comic