Lounais-Häme Forssan seutu

Osuuskauppa Hämeenmaa teki historiallisen hyvän tuloksen alkuvuonna – Tammelan S-market uudistetaan loppuvuonna

Hämeenmaa uudisti viime vuonna Forssan S-markettia (kuvassa). Loppuvuoden aikana uudistusvuorossa on Tammelan S-market. Kuva: Tapio Tuomela
Hämeenmaa uudisti viime vuonna Forssan S-markettia (kuvassa). Loppuvuoden aikana uudistusvuorossa on Tammelan S-market. Kuva: Tapio Tuomela

S-ryhmään kuuluva Osuuskauppa Hämeenmaa kasvatti alkuvuonna myyntiään kolmella prosentilla yli 577 miljoonaan euroon. Viime vuoden vastaavana aikana myynti oli 558 miljoonaa euroa.

Myynti kasvoi kaikilla Hämeenmaan toimialoilla. Eniten kasvoi autokauppa (+15 prosenttia), majoitus- ja ravintolatoiminnassa kasvu oli tasan 10 prosenttia.

Alkuvuoden tulos kasvoi miljoonalla eurolla viime vuodesta ja oli 13,1 miljoonaa euroa. Asiakasomistajilleen osuuskauppa maksoi alkuvuonna bonuksia 14,5 miljoonaa euroa.

Osuuskaupan mukaan tulos on sen historian paras.

– Alkuvuotemme oli onnistunut. Kasvu oli vakaata ja tuloskehitys positiivista, kuvaa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto yhtiön tiedotteessa.

Hämeenmaa teki alkuvuonna 12 miljoonalla eurolla investointeja Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Uudistustahti jatkuu kovana, sillä loppuvuoden aikana osuuskauppa Loppuvuoden aikana uudistaa S-marketteja Tammelassa, Lahdessa, Tervakoskella, Parolassa ja Heinolassa. Lisäksi Riihimäen Prismaa laajennetaan ja uudistetaan.

Hämeenlinnan Käikälään avataan alkuvuodesta 2020 uusi Sale-myymälä. FL

 

 

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti