Lounais-Häme Humppila

Osuuskunnat yksimielisiä päätöksissään – Humppilan ja Metsämaan Osuuspankit yhdistyvät vuodenvaihteessa

Osuuskunnat olivat päätöksissään yksimielisiä Humppilan ja Metsämaan Osuuspankkien yhdistymisestä.
Suunnitelmien mukaan yhdistymisellä ei ole henkilöstövaikutuksia. Uuden pankin toimitusjohtajana toimii nykyinen Humppilan OP:n toimitusjohtaja Jari Salokangas. Kuvassa myös Humppilan OP:n asiakkuusneuvoja Tiina Saurio. Kuva: Tapio Tuomela
Suunnitelmien mukaan yhdistymisellä ei ole henkilöstövaikutuksia. Uuden pankin toimitusjohtajana toimii nykyinen Humppilan OP:n toimitusjohtaja Jari Salokangas. Kuvassa myös Humppilan OP:n asiakkuusneuvoja Tiina Saurio. Kuva: Tapio Tuomela

Humppilan ja Metsämaan Osuuspankit yhdistyvät vuodenvaihteessa. Uusi Humppilan-Metsämaan Osuuspankki aloittaa toimintansa 1.1.2020.

Molempien pankkien osuuskunnat päättivät tiistaina yksimielisesti pankkien yhdistymisen puolesta.

 

Forssan Lehti kertoi pankkien yhdistymissuunnitelmista huhtikuussa: Humppilan Osuuspankki suunnittelee yhdistymistä OP Metsämaan kanssa – Molempien pankkien osuuskunnat päättävät yhdistymisestä kesäkuussa

 

Yhdistymisen tavoitteena on turvata asiakkaiden peruspalvelut sekä parantaa erityispalveluja vahvistamalla henkilökunnan erikoisosaamista.

– Yhdistymistä valmisteltiin hyvässä ja yhtenäisessä hengessä, ja pankkien hallitukset ovat yhtä mieltä siitä, että yhdistyminen on ennen kaikkea asiakkaiden etu, OP Humppilan hallituksen puheenjohtaja Johanna Pättiniemi kertoo.

– Voimien yhdistäminen antaa meille paremmat lähtökohdat vastata asiakkaiden toiveisiin myös jatkossa, OP Metsämaan hallituksen puheenjohtaja Ritva Tirranen toteaa.

Humppilan Osuuspankin toimitusjohtaja Jari Salokangas kertoi huhtikuussa Forssan Lehdelle, ettei yhdistymisellä ole OP Humppilassa henkilöstövaikutuksia. Suunnitelman mukaan molempien pankkien henkilökunta siirtyy uuden OP:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Humppilan pankkikonttorissa on viisi työntekijää ja Metsämaan OP:ssa kolme työntekijää.

Toimitusjohtajana jatkaa OP Humppilan nykyinen toimitusjohtaja Jari Salokangas.

Molempien pankkien omistaja-asiakkaat siirtyvät OP Humppila-Metsämaan omistaja-asiakkaiksi, jolloin samat oikeudet säilyvät jatkossakin.

Asiakassuhteet jatkuvat entisellään, eivätkä tilinumerot tai verkkopalvelutunnukset muutu. Asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään pankkien yhdistymisen vuoksi. FL

Uusimmat

Näkoislehti

21.9.2020

Fingerpori

comic