Lounais-Häme Forssa

Osuuskuntakauppa Sigrid muuttaa Kartanonkadun varteen

Ovet osuuskunnan myymälässä avautuvat marraskuun alkupuolella. Tilat ja valikoima tiivistyvät.
Osuuskuntamyymälä Sigrid sulki ovensa ja avaa ne puolentoista kuukauden kuluttua uudessa osoitteessa.

Piippuaukion osuuskunnan myymälä Sigrid muuttaa pois Kehräämön alueelta. Kehräämön myymälä on jo suljettu.

Ovet avautuvat uusissa tiloissa Kartanonkadun virastotalon katutasossa marraskuun alkupuolella.

– Halusimme tiiviimpiin tiloihin, jotka vastaavat paremmin nykyisiä tarpeitamme ja tämänhetkistä tilannetta, kertoo osuuskunnan Marica Seutu.

Muutto alkoi tässä viikonvaihteessa.

– Varaamme aikaa tavaroiden esillepanoon, sillä osuuskunnan väki on nyt melko kiireistä. Ihan tarkkaa avautumispäivää emme siksi osaa sanoa. Ilmoittelemme siitä lähempänä.

Uudet aukioloajat vahvistetaan niin ikään myöhemmin.

Vuonna 2011 avattua myymälää on tammikuusta 2016 asti pyörittänyt Piippuaukion osuuskunta. Mukana osuuskunnassa on 16 jäsentä.

Valikoimaa karsitaan samassa yhteydessä. Ainakin alkuvaiheessa uudessa tilassa on myynnissä vain osuuskunnan jäsenten omia tuotteita. Osuuskunnalla on käytössään noin puolet vähemmän tilaa kuin Kehräämöllä.

– Muiden tuotteiden myyntiä harkitaan sitten mahdollisuuksien mukaan myöhemmin.

Myymälätoiminnan lisäksi Sigrid on tarjonnut erilaisia käsityö- ja taidekursseja aikuisille ja lapsille. – Jatkossakin meillä voi viettää esimerkiksi lasten askartelusynttäreitä tai muuta vastaavaa mukavaa. Voimme vuokrata tarkoitusta varten tietyn tilan virastotalolta.

Sigridissä on ollut myynnissä osuuskunnan jäsenten valmistamien tuotteiden lisäksi tarvikkeita taiteilijoille, askartelijoille ja korujen tekoon. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

28.2.2020