Lounais-Häme

Kuntoutumisasema OTE myytiin Terveystalolle

Kuntoutumisaseman toimitusjohtaja Merja Lukkala kertoo, että työt tehdään samalla porukalla ja intohimolla kuin tähänkin asti.
Fysioterapia-, hieronta-, ja ryhmäliikuntapalveluja Forssassa sekä Tammelassa tarjoava OTE oy siirtyy osaksi Terveystalo-konsernia. Kaupan myötä OTE oy:n toimitusjohtaja Merja Lukkalasta tulee vastaava fysioterapeutti. Kuva: Pessinen Seppo

Terveystalo on ostamassa Kuntoutumisasema OTE Oy:n toiminnan Forssassa ja Tammelassa. OTE siirtyy osaksi Terveystalo-konsernia ensi vuoden alusta.

OTE oy:n toimitusjohtaja Merja Lukkala sanoo, että kaupoista huolimatta mikään ei käytännön tasolla muutu.

– Työt jatkuvat samalla porukalla ja samassa paikassa. Olemme hyvä ja kouluttautunut joukko. Teemme samalla intohimolla laadukasta ja tuloksekasta fysioterapiaa. Hoidon korkea laatu on tärkeää kaikessa toiminnassa sekä meille että Terveystalolle, Lukkala lupaa.

Lukkala on toiminut yrittäjänä lähes 28 vuoden ajan. Kaupan myötä OTE saa hänen mukaansa leveämmät hartiat, suuremmat kehittymismahdollisuudet ja moniammatillisen työyhteisön. Yrityksessä työskentelee 9 fysioterapeuttia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli noin 0,5 miljoonaa euroa.

 

Kauppa on Terveystalolle jo neljäs hyvinvointiliiketoiminnan yritysosto tänä vuonna. Yhtiön työntekijät siirtyvät Terveystaloon vanhoina työntekijöinä.

– Hyvinvointi on megatrendi. Ihmiset ovat monipuolisesti kiinnostuneita hyvinvoinnistaan ja myös edelläkävijäyritysten hyvinvointiohjelmat ovat lisääntyneet. Terveystalossa työskentelee jo tällä hetkellä tuhatkunta hyvinvoinnin asiantuntijaa; fysioterapeutteja, psykologeja, psykoterapeutteja ja ravitsemusterapeutteja. Haluamme, että Terveystalon asiantuntija on tulevaisuudessa yhä useammin yksilön tai organisaation valinta terveyden ja hyvinvoinnin tueksi, toteaa Terveystalon hyvinvointiliiketoiminnasta vastaava johtaja Hanna Puhakka.

– Kuntoutumisasema OTE:n kaltaisten, laadukkaiden paikallisten toimijoiden myötä pääsemme jatkamaan muun muassa leikkauksen jälkeistä kuntoutusta lähellä asiakasta ja vastaavasti tuomaan valtakunnalliset digitaaliset palvelumme ja lääkärikeskusverkostomme paikallisten asiantuntijoiden ja asiakkaiden hyödynnettäviksi, Puhakka jatkaa. FL

 

Uusimmat

Näkoislehti

28.9.2020

Fingerpori

comic