Lounais-Häme Forssa

Paavolan nuorisotiloista tuli palvelutalo, vuokrausta hoitaa Forssa

Paavolan entinen nuorisotila on nyt Paavolan palvelutalo Kuva: Lassi Puhtimäki

Nuorisotoimi luopui Paavolan nuorisotilan käytöstä vuodenvaihteessa, mutta kokoaikaiseen tilojen vuokraukseen ei ilmennyt kysyntää. Tekninen virasto päättää nykyisin tilojen käytöstä ja hoitaa vuokraukset.

Forssan yhdyskuntalautakunta päätti nyt, että Paavolan nuorisotilan sijaan rakennuksesta käytetään nimitystä Paavolan palvelutalo.

Lautakunta päätti samalla myös talon tilojen vuokrataksasta, joka jäi edelliskokouksessa pöydälle lisäselvitysten vuoksi. Tuolloin käyty keskustelu puuttui kausivarausten hinnoitteluun sekä rakennuksesta käytettävään nimeen.

Tekninen virasto valmisteli uuden vuokrataksan, joka eroaa nuorisotoimen käyttämästä lähinnä kausivarausten ja iltavuoron osalta. Yhdyskuntalautakunta hyväksyi taksoituksen, joka astuu voimaan maaliskuun alusta.

Paavolan palvelutalon päivävuoro, iltavuoro ja viikonloppuvuorokausi maksavat nyt kaikki arvonlisäverollisena 106 euroa ja lyhyet 2-4 tunnin tilaisuudet 44 euroa.

Toistuvat vuorot eli kausivaraukset yhtenä päivänä viikossa maksavat kaudelta 50 euroa, jos kyse on 2 tunnista viikossa, ja 75 euroa, jos kyse on 3 tunnista viikossa kauden aikana. Kevätkausi päättyy 30.6. ja syyskausi alkaa 1.7.

Kevätkauden 2019 osalta velotusta tosin alennetaan kausimaksujen osalta 30 prosenttia.

Taksan mukaiset vuokraushinnat sidotaan elinkustannusindeksiin. Ensimmäinen tarkistus tehdään 1.1.2021.

Paavolan palvelutalon entisiä nuorisotiloja ei vuokrata liike- eikä yrityskäyttöön.

Entisiä kioskitiloja voidaan vuokrata liike- ja yrityskäyttöön erillisellä vuokrasopimuksella ja erikseen sovittavalla vuokralla. FL

Uusimmat

Näkoislehti

30.9.2020

Fingerpori

comic