Lounais-Häme

Pahoinpitely johti uhitteluun vastaanottokeskuksen luona

Kahden seurueen välinen sanaharkka yltyi Forssan Turuntiellä nahisteluksi ja laajeni molemminpuoliseksi pahoinpitelyksi lauantaina aamuyöllä.  Myöhemmin tapahtumien seurauksena Forssassa ilmeni aggressiivista liikehdintää Saksankujan vastaanottokeskuksen lähistöllä. 
Rikoskomisario Riku Vihtilä myöntää, että osapuolet olivat paikallisia suomalaisia ja vastaanottokeskuksessa asuvia, mutta poliisi haluaa välttää vastakkainasettelun luomista.
Poliisi tutkii asiaa rikosnimikkeellä pahoinpitely. Vihtilä kuvaa tapahtunutta pienimuotoiseksi pahoinpitelyksi.
– On tullut vähäisiä vammoja, ja sen jälkeen on vähän lähdetty ehkä puolin toisin hakemaan porukkaa ja uhittelemaan lisää, mutta tilanne on rauhoittunut kuitenkin aika nopeasti. Mitään joukkotappelua tai sellaista ei ole ollut.
Epäiltyjä on muutamia. Tapahtumaan osallistuneiden henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Ketään ei ole ollut tarpeen ottaa kiinni.
Poliisi on tehostanut yleisen järjestyksen ja turvallisuuden valvontaa Forssassa tapahtumien johdosta. Valvonnan suuntaaminen sinne. missä häiriöitä on mahdollisesti ollut, on Vihtilän mukaan aivan normaalia poliisin toimintaa.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti