Lounais-Häme

Paikalliset kelpo asemista päätöspäivään

Upea sää ja mukava paikallismenestys olivat Kuivajärvi racen avauspäivän kohokohtia. Kolmesta paikalliskuljettajasta Juha Ketola ja Arttu Saari ajoivat toiseksi omissa luokissaan.

Saari jäi GT15-luokan aika-ajossa kolmanteen lähtöruutuun, mutta pystyi itse kisassa ahdistelemaan paalulta startannutta Benjamin Vuorihovia. Ohi ei ollut asiaa, mutta kakkossija molemmissa osalähdöissä antoi Saarelle hyvät lähtöasemat tämän vuoden SM-taistoon, jossa hän puolustaa mestaruutta.

Gt30-luokassa Jarno Vilmunen voitti molemmat erät ja siirtyi SM-pisteissä kärkipaikalle. Roope Virtanen ajoi molemmissa erissä toiseksi ja Max Blomberg kolmanneksi.

 

Kaunis kesäsää houkutteli Kuivajärven rannalle mukavasti yleisöä. Kilpailijoita oli 27, ja etenkin GT-luokissa osallistujia oli ilahduttavasti. Pari pientä, kilpailutilanteeseen kuuluvaa kolaria päivän aikana tapahtui, muttei mitään vakavampia loukkaantumisia.

Järjestävän tahon Tammelan Veneseuran puheenjohtaja Jukka Vienonen kiitteli seuran jäsenten olevan aktiivisia, mutta lisää väkeä toimintaan kaivattaisiin.

-Tässä lajissa riippuu niin paljon vanhemmista, kuinka paljon uusia ajajia kasvaa, Vienonen huomauttaa.

Veneseura juhlii syksyllä kymmenvuotistaivaltaan. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic