Lounais-Häme

Paikallispeli Biisoneille

FoKoPo ja Bisons sulattelivat kinkkua ja valmistautuivat sarjan jatkumiseen harjoituspelillä Feeniksissä. B-divaria johtava LoKoKo Bisons oli hitusen A-divarissa pelaavaa Koripoikia terävämpi ja vei voiton pistein 88–92 (38–45).

FoKoPo treenasi pelissä puolustusta. Ensin se pelasi miespuolustusta ja sen jälkeen paikkaa. Paikkapuolustus toimi paremmin, joukkue nousi ensimmäisen puoliajan tappioasemasta johtoon.

Voitto karkasi FoKoPolta lopun virheisiin, joista tuomituilla vapaaheitoilla loimaalaiset karkasivat neljän pisteen voittoon.

-Olimme 14 sekuntia ennen loppua pisteen johdossa ja yritimme riistoa. Siitä vihellettiin meille EU-virhe, josta Bisons pisti vaparit sisään, ja totta kai sen jälkeen tappiolla jouduimme rikkomaan, josta tuli lisää virheitä ja EU-virhettä ja teknistä, kertoi FoKoPon päävalmentaja Jouni Grönroos.

Grönroos oli loppua lukuun ottamatta tyytyväinen ottelun antiin. Molemmat joukkueet saivat mitä peliltä hakivat ja ovat valmiimpia sarjakauden jatkumiseen. Miespuolustuksessa on Grönroosin mukaan parantamista, kuten myös pisteiden tekemisessä. Vapaita paikkoja hukataan yhä liikaa.

FoKoPon tehokkaimmat olivat takamiehet John Merchant ja Johan Kotavuo. Vieraista kovimmassa iskussa Sebastian Booker, Juho-Matti Henttonen ja Jani Kivinen.

 

FoKoPo jatkaa A-divisioonaa viikon päästä sunnuntaina, kun sarjan kärkipään joukkueisiin lukeutuva ToPo saapuu Feeniksiin.

-ToPo on erittäin kokenut joukkue, jolla on hyvä materiaali. Se aloitti kauden hyvin, mutta otteet ailahtelivat syksyn lopulla.

-Meidän amerikkalaispelaajiemme täytyy pystyä pitämään kurissa ToPon 206-senttinen jenkki, joka vei meitä viimeksi kuin märkää rättiä. Lisäksi pallo täytyy saada vapaista paikoista koriin, Grönroos jatkoi. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic