Lounais-Häme

Päivi Räsänen jaksoi sittenkin – Puhelimen mikrofoni teki tepposet, ja Räsänen ilmoitti väsähtäneensä juuri ennen vaihtoehtobudjetin esittelyä

Riihimäkeläisen kansanedustajan some-päivitys sai kristillisdemokraattien vaihtoehtobudjetista kiinnostuneet hieraisemaan silmiään. Puolueen tiistaina esittämä vaihtoehtobudjetti peruisi sote-uudistuksen.
Päivi Räsänen kommentoi Aarnion ja muiden poliisien tuoretta hovioikeustuomiota tiedotteen välityksellä. Kuva: Riku Hasari
Päivi Räsänen jaksoi sittenkin. Kuva: Riku Hasari / HäSa, arkisto

Tekniikka yllätti riihimäkeläisen kansanedustajan Päiviä Räsäsen (kd.) tiistaina, kun hän julkaisi Facebook-tilillään päivityksen puolueen vaihtoehtobudjetin tiedotustilaisuuden alkaessa.

Räsänen kertoo sanelleensa puhelimeensa päivityksen, mutta laitteen mikrofoni poimi mukaan myös jonkun muun henkilön puheita. Näinpä päivitys kuului ”vaihtoehtobudjetin tiedotustilaisuus alkamassa. Mä en jaksa.”

Räsäsen päivitys herätti huomiota ja huolestustakin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvakaappaus Päivi Räsäsen Facebook-tililtä.

Räsänen korjasi ulosantiaan somessa pian päivityksen julkaisun jälkeen.

– Nyt tuli moka kiireessä. Tämän tekniikan kanssa pitäisi olla varovaisempi! Jaksan siis oikein hyvin! Mutta kiitos kaikista ihanista tsemppiviesteistä ja rukoustuesta! Räsänen viestitti.

Räsäsen vahingosta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

 

Kristillisdemokraatit esittää vaihtoehtobudjetissaan muun muassa merkittävää, puolen miljardin euron lisärahoitusta terveydenhuollon hoitojonojen purkamiseen ja henkilökunnan palkkaamiseen, sekä lapsilisien korottamista 115 miljoonalla eurolla.

Puolue haluaisi myös keventää polttoaine- ja energiaverotusta sadoilla miljoonilla euroilla.

Puolue peruisi sote-uudistuksen.

– Hoitovelan ja koronapaineen kurittamien hoitajien, lääkäreiden ja muiden sote-ammattilaisten hätähuudot on otettava vakavasti. Sairaaloissa ja terveyskeskuksissa kysellään, miten hyvät uudistukset toteutetaan, kun tämänhetkisiä vaatimuksiakaan ei kyetä täyttämään, totesi eduskuntaryhmän puheenjohtaja Räsänen tiedotustilaisuudessa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic