Lounais-Häme

Pakkaamaton liha vetää asiakkaita

Anssi Levomäki kävi aikanaan kauppaopiston ja löysi sittemmin liha-alan. – Pääsin töihin Wihuri Oy Aarnion tukkuun, missä aamupäivät autonkuljettajana ja iltapäivät myin lihaa asiakkaille tiskiltä. Koska halusin nähdä laajemmin lihamaailmaa, lähdin opiskelemaan lihateollisuusopistoon, Levomäki kertoo. Myöhemmin Levomäki myi paloiteltua possua yrityksille teurastamolla ja toimi esimiestehtävissä Turun Mestaripalvissa. – Kun tukkuliike, makkaraverstas ja teurastamo oli nähty,…

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti