Lounais-Häme Forssa

Palloseuran pelistä puuttui jouhevuus: Hunters voitti

FPS joutui tyytymään pisteeseen, kun Hunters haki voiton jatkoajalla.
FPS Joni Vuorela Huntersin maalilla.

Porvoolainen Hunters on ollut viime kausina usein paha vastus Palloseuralle, niin myös keskiviikkoiltana Forssassa. FPS ja Hunters väänsivät tasavahvasti kolme erää, jonka jälkeen paremmuutta jouduttiin hakemaan jatkoajalta.

Siinä Hunters iski tehokkaasti oikeastaan ensimmäisestä tilanteestaan ja korjasi kahden pisteen voiton Suomi-sarjassa.

– Ei siinä mitään, Hunters puolustaa hyvin ja on muutenkin hyvä joukkue. Meillä oli kyllä omat paikkamme ratkaista ottelu varsinaisella peliajalla, totesi FPS:n päävalmentaja Asko Rantanen yhden pisteen forssalaisille tuoneesta ottelusta.

Tasaisessa avauserässä nähtiin kaksi maalia. Perttu Lesch vei ylänurkkavedollaan Huntersin 0–1-johtoon kun reilut kaksi minuuttia oli pelattu.

FPS tuli tasoihin aivan erän lopussa. Mikko Saikkonen laukoi ja Erik Nilsson ohjasi maalin edestä irtokiekon sisään, kun erää oli jäljellä 12 sekuntia.

Toisessa erässä näytti siltä, että peli kääntyisi kotijoukkueelle. FPS meni maalin johtoon, kun puolustaja Samuli Virtanen tälläsi komean vedon ohi Hunters-vahti Dominki Salaman.

FPS:llä oli pitkään otetta pelistä, mutta Hunters nousi erän lopulla. Miika Runsala ohjasi erän lopulla maalin edestä ottelun tasoihin 2–2:een.

Tiukka vääntö jatkui kolmannessa erässä. Molemmilla oli omat paikkansa, mutta lisää maaleja ei nähty. FPS:n parhaimmat tekopaikat tulivat Joel Lehtoselle ja Jyri Waajakoskelle, mutta kumpikaan ei onnistunut yllättämään Salamaa.

Huntersillakin oli omat saumansa, Jimi Toivonen osui kerran tolppaankin, mutta Petrus Lintonen FPS:n maalilla kesti.

Kun varsinaisella peliajalla ei tehty lisää maaleja, haettiin voittaja kolme vastaan kolme -pelattavalla jatkoajalla. Siinä Hunters rakensi heti hyvän hyökkäyksen ja Jimi Toivonen pääsi lataamaan avopaikasta voittolukemat 2–3:een.

– Se oli kovaa vääntöä ja kääntöä. Teimme kyllä paljon töitä, mutta pelistä puuttui jouhevuus, mikä näkyi hyökkäyksiin lähdössä, Rantanen totesi.

FPS jatkaa tappiosta huolimatta Suomi-sarjassa toisena, edellä on vain Hokki Kajaanista. Hunters kipusi kuudenneksi ja on sekin menossa ylempiin loppupeleihin.

FPS hakee paluuta voittokantaan lauantaina, kun se matkaa Haukkojen vieraaksi.

– Haukat on nuori, energinen joukkue, joka on ottanut muutaman maukkaan voiton. Ihan täyden päivän saa tehdä, että voitto siellä otetaan. FL

Uusimmat

Näkoislehti

24.9.2020

Fingerpori

comic