Lounais-Häme

Palveluverkosta esitys toukokuun lopulla

Forssan koulu- ja palveluverkkoa koskeva esitys tulee sivistys- ja tulevaisuuslautakunnan päätöslistalle näillä näkymin toukokuun lopulla.

Vielä tiistaina sivistysjohtaja Jarmo Pynnönen kertoi, että palveluverkkoasiaa käsitellään ensi tiistaina järjestettävässä lautakunnan ylimääräisessä kokouksessa. Perjantaina julkaistulla kokouksen esityslistalla kyseistä päätösehdotusta ei kuitenkaan ole. Sen sijaan listalta löytyy päätösehdotus kirjaston kesäaukioloajoista.

Pynnösen mukaan palveluverkko on sen verran merkittävä asiakokonaisuus, että valmistelua on vielä syytä jatkaa.

-Tavallaan asiaa on käsitelty lautakunnassa pitkin kevättä. Osaltaan viime kokouksessa esillä ollut lapsivaikutusten arviointi liittyy samaan asiaan. Tätä asiaa on kuitenkin vatvottu jo nelisen vuotta, joten on parempi varmistaa, että asia on kunnolla valmisteltu, Pynnönen perustelee.

Pynnönen kertoo, että monitoimikeskukseen liittyvä asia on tarkoitus käsitellä lautakunnan varsinaisessa kokouksessa tiistaina 29. toukokuuta.

-Palveluverkkoasia pysyy hyvin alkuperäisessä aikataulussa, jonka mukaan valtuuston on määrä päättää siitä 11. kesäkuuta pidettävässä kokouksessa, Pynnönen kertoo.

Ennen valtuuston kokousta lautakunnan esitys menee vielä kaupunginhallituksen valmisteltavaksi.

Monitoimikeskusta koskevassa lehtijutussa (FL 10.5.) sivistys- ja tulevaisuuslautakunnan ylimääräiselle kokoukselle ilmoitettiin väärä ajankohta. Kokous pidetään tiistaina 15. toukokuuta. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic