Lounais-Häme

Parikymppiset miehet työllistivät poliisia Kanta-Hämeessä – Rattijuoppo ajoi ojaan Tammelassa

Poliisin haaviin jäi vapunpäivänä sekä alkoholista että huumeista kärynneitä kuljettajia. Kuva: Pekka Rautiainen
Poliisin haaviin jäi vapunpäivänä sekä alkoholista että huumeista kärynneitä kuljettajia. Kuva: Pekka Rautiainen

Neljä eri parikymppistä miestä aiheutti liikennekäyttäytymisellään poliisille töitä Kanta-Hämeessä vapunpäivänä perjantaina.

Tammelassa parikymppisen miehen epäillään ajaneen henkilöauton ojaan perjantaina aamulla alkoholin vaikutuksen alaisena Rekolantiellä. Nimikkeenä ovat törkeä rattijuopumus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Janakkalassa valtatie 3:lla Uhkoilassa parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta perjantaina iltapäivällä. Poliisi mittasi miehen kuljettamalle henkilöautolle nopeudeksi 182 kilometriä tunnissa nopeusrajoituksen ollessa 120 km/t.

Niin ikään moottoritiellä eli valtatie 3:lla Janakkalassa tavattiin perjantaina illalla parikymppinen mies, jonka epäillään kuljettaneen henkilöautoa huumaavan aineen vaikutuksen alaisena. Rikosnimikkeinä ovat rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos.

Hämeenlinnassakin poliisia työllisti parikymppinen mies, jonka epäillään kuljettaneen henkilöautoa Selkäsuonkadulla perjantaina illalla huumaavan aineen vaikutuksen alaisena. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisin haaviin Janakkalassa jäi myös nelikymppinen mies, jonka epäillään kuljettaneen pakettiautoa perjantaina puolen päivän aikaan Vangonojantiellä alkoholin vaikutuksen alaisena. Kun poliisi teki hänelle turvallisuustarkastusta, mies hangoitteli vastaan siinä määrin, että rikosnimikkeenä törkeän rattijuopumuksen lisäksi on myös haitanteko virkamiehelle.

Heinolassa etsintäkuulutetun mukana oli kättä pidempää

Päijät-Hämeen puolella Heinolassa poliisi sai kiinni etsintäkuulutetun miehen, joka oli henkilöauton matkustajana. Tarkastuksessa miehen hallusta löytyi teleskooppipatukka, OC-sumute ja yksi huumausaineen käyttöannos. Häntä epäillään vaarallisen esineen hallussapidosta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Heinola sattui myös tapaus, jossa nelikymppisen naisen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikennerikkomukseen valtatiellä 4 perjantaina illalla. Poliisi mittasi henkilöautolle nopeudeksi 155 kilometriä tunnissa, kun rajoitus oli 100 km/t

Kokonaisuutena Hämeen poliisi tiedottaa, että vappua voidaan kuvailla melko rauhalliseksi. HÄSA

Uusimmat

Näkoislehti

12.8.2020

Fingerpori

comic