Lounais-Häme Forssa

Parma sulkee tehtaat Kangasalla ja Ruskossa – Forssan tehtaalla mahdollisia lomautuksia

Parman Forssan tehtaalla neuvotellaan tuotantohenkilöstön osalta lomautuksista. Kuva: Tuomela Tapio
Parman Forssan tehtaalla neuvotellaan tuotantohenkilöstön osalta lomautuksista. Kuva: Tuomela Tapio

Consolis Parma sulkee Kangasalan ja Ruskon tehtaansa. Kangasalan tehtaalla on valmistettu seinäelementtejä lähinnä asuinrakentamisen tarpeisiin. Ruskossa on tänä vuonna valmistettu lähinnä toimitilarakentamisen runkotuotteita.

Ellei uudelleensijoitusmahdollisuuksia löydetä, työt päättyvät tehtaiden koko tuotantohenkilöstöltä, eli yhteensä 143 ihmiseltä. Tehtaat suljetaan tammikuun loppuun mennessä. Työntekijöille tarjotaan mahdollisuutta työllistyä Parman muilla tehtailla.

 

Parma jatkaa toimintaansa Suomessa yhtiön kymmenellä tehtaalla ja tytäryhtiö Rajavillen kahdella tehtaalla. Käynnissä ovat edelleen noin 200 toimihenkilöä ja ylempää toimihenkilöä koskevat yt-neuvottelut. Parman toimitusjohtajan Jarmo Viljasen mukaan neuvottelujen päätöskokous on loppuviikolla ja toimenpiteistä päätetään viimeistään ensi viikon alussa.

Parman Forssan tehtaalla työskentelee 11 toimihenkilöä tai ylempää toimihenkilöä, jotka kuuluvat neuvottelujen piiriin. Viljasen mukaan Forssan tehtaan tuotantohenkilöstön osalta keskustellaan mahdollisista lomautuksista, mutta irtisanomisia ei ole luvassa. FL

 

Luitko tämän: Parma käynnisti jälleen yt-neuvottelut – Edellisistä aikaa alle puoli vuotta

Uusimmat

Näkoislehti

3.8.2020

Fingerpori

comic