Lounais-Häme Forssa

Parman johtoon palaa tuttu mies – Consolis perusti uuden alueyksikön

Parma oy:n toimitusjohtajaksi palaa uuden alueyksikön johtaja Hannu Tuukkala.
Consoliksen uuteen Baltic Sea region -alueyksikköön kuuluvat toiminnot Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa.

Consolis tehostaa toimintaansa Itämeren alueella perustamalla alueen maayhtiöt käsittävän uuden yksikön. Alueyksikön johtajaksi ja samalla Forssassa toimivan Consolis Parman toimitusjohtajaksi on nimitetty Hannu Tuukkala.

Uusi toimitusjohtaja toteaa, että uuden alueyksikön perustamisella ei ole välittömiä vaikutuksia Forssan tehtaan toimintaan.

– Forssan tehtaan rooli päämarkkina-alueidemme läheisyydessä Suomessa on merkittävä. Tuotanto tehtaalla jatkuu normaalisti, eikä organisaatiomuutoksella ole välittömiä vaikutuksia tehtaan toimintaan.

Samassa yhteydessä Parma oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2017 toiminut Jarmo Viljanen jättää yhtiön. Tuukkala raportoi suoraan Consoliksen pääjohtaja Nicolas Yatzimirskylle.

Hannu Tuukkala on palannut Consolis Parman toimitusjohtajaksi. Arkistokuva. Kuva: Lassi Puhtimäki
Hannu Tuukkala on palannut Consolis Parman toimitusjohtajaksi. Arkistokuva. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan tehdas on tuttu Tuukkalalle, sillä hän luotsasi yhtiötä vuosina 2011–2017. Keväästä 2017 alkaen hän on toiminut Consolis Strängbetong Ab:n toimitusjohtajana Ruotsissa.

– Tulin Consoliksen leipiin aikanaan juuri Parmalle, ja palaan yhtiöön luottavaisin mielin. Tiedän, että yhtiössä on tehty asioita hyvin ja luotan täysin yhtiön vahvaan osaamiseen.

Tuukkala lisää, että Consoliksella on Itämeren alueella vankka asema niin asuin-, toimitila- kuin infrarakentamisen hankkeiden luotettavana betonielementtien toimittajana.

– Jatkamme strategisia panostuksiamme ja kehitämme rakentamista tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Konserni aikoo edelleen panostaa valmistajan omaan suunnitteluun, tietomallinnusosaamiseen, digitaalisten ratkaisujen eteenpäin viemiseen ja esivalmistusasteen nostamiseen.

– Tavoitteena on rakentamisen tuottavuuden parantaminen asiakkaiden tarpeisiin yhä paremmin vastaten, Tuukkala jatkaa.

Konserniin kuuluu muiden muassa Consolis Parma, jolla on Forssan lisäksi toimintaa 14 paikkakunnalla. Se työllistää noin 750 henkilöä.

Consolis on Euroopan johtava talon- ja infrarakentamisen konserni, joka on erikoistunut korkealaatuisten betoniratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen.

Konserni toimii 21 maassa pääosin Euroopassa ja se työllistää 11 000 henkilöä. Consoliksen liikevaihto vuonna 2018 oli 1,5 miljardia euroa. FL

Lue myös: Parman yt:t ohi, yksi toimihenkilö irtisanottiin Forssassa

Uusimmat

Näkoislehti

25.9.2020

Fingerpori

comic