Patrik Laine iski kaksi maalia Calgaryn verkkoon mutta Jets hävisi

Raleigh
22.11.2018, 08:22

Urheilu-uutiset

Patrik Laine iski kaksi maalia, mutta hänen joukkueensa Winnipeg Jets hävisi Calgary Flamesille 3-6 NHL-jääkiekkoliigassa. Laine on nyt kerännyt viisi maalia kahdessa viime pelissä ja yhteensä 13 tällä kaudella.
Laineen ensimmäinen maali kavensi tilanteeksi 2-5 toisen erän lopussa, ja kolmannessa erässä hän kavensi ylivoimalla tilanteeksi 3-5. Sen lähemmäksi Jets ei päässyt ennen kuin Calgaryn Derek Ryan laukoi 6-3-maalin tyhjiin.
Flamesin maalivahti David Rittich pysäytti 37 laukausta.
Anaheimin Kalle Kossila puolestaan avasi kauden maalitilinsä ottelussa Vancouveria vastaan. Kossila laukoi Anaheimin neljännen maalin, joka vei Anaheimin 4-2-johtoon. Ottelu päättyi Anaheimin hyväksi 4-3.
Carolinan Sebastian Aho ja Toronton Kasperi Kapanen onnistuivat niin ikään maalinteossa, kun Carolina voitti jääkiekon NHL:n itälohkon kärkijoukkueen Toronton kotonaan 5-2.
Suomalaisista tehoille pääsi myös Teuvo Teräväinen, joka antoi syötön Micheal Ferlandin tekemään Carolinan 3-1-voittomaaliin kolmannessa erässä.
Kapanen toi tämän jälkeen Toronton maalin päähän komealla soolomaalillaan. Aho kuitenkin käytännössä sinetöi Carolinan voiton iskemällä 4-2-osuman tyhjiin.
Kapanen on tehnyt tällä kaudella tehot 9+7 ja Aho 7+17.

Myös Hintz ja Barkov tekivät maalit

Dallasissa tulokaskauttaan pelaava Roope Hintz iski joukkueensa ainoan maalin Pittsburghia vastaan pelatussa ottelussa. Pittsburgh voitti 5-1. Pittsburghin Olli Määtälle kirjattiin ottelusta syöttöpiste. Hän oli syöttämässä ottelun neljättä maalia, jonka viimeisteli Patric Hornqvist.
Myös Floridan Aleksander Barkov onnistui maalinteossa Tampa Bayta vastaan pelatussa ottelussa. Barkovin Floridan joutui kuitenkin tyytymään 3-7-tappioon. Barkov teki joukkueensa toisen maalin Kanadan Jonathan Huberdeaun ja Keith Yandlen avustuksella.
Minnesotan hyvässä vireessä pelanneet Mikael Granlund ja Mikko Koivu ylsivät tehopisteille. Granlund keräsi Ottawaa vastaan pelatussa ottelussa tehot 0+3 ja Koivu 0+1.
Minnesota vei voiton 6-4.
Granlund oli syöttämässä joukkueensa toista, kolmatta ja viidettä maalia. Koivu puolestaan avitti ottelun viimeistä maalia, joka syntyi ajassa 19.22.
Nashvillen maalivahti Pekka Rinne päästi verkkoon vain yhden laukauksen kotiottelussa St. Louisia vastaan. Liigaa johtava Nashville voitti 4-1. Rinne torjui 28 kertaa ja valittiin ottelun tähdistöön.
Bostonin Tuukka Rask torjui 24 laukausta Detroitia vastaan käydyssä taistossa. Detroit vei jatkoajalle menneestä ottelusta voiton 3-2

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic