Lounais-Häme

Pelastakaa Lapset ry:n JouluManteli nuorten tukena jouluaattona

Monelle lapselle joulu on yksinäistä ja pahimmillaan turvatonta aikaa. Kuva: Lassi Puhtimäki

Pelastakaa Lasten JouluManteli tarjoaa jouluaattona kello 15.30–01 lapsille ja nuorille turvallisen ja lämminhenkisen keskustelupaikan usealla eri chat-alustalla verkossa.

JouluManteliin pääsee mukaan osoitteessa www.joulumanteli.fi. Jouluinen pelistriimi on käynnissä Twitchissä klo 15.30–17.30, ryhmäkeskusteluita käydään Habbossa klo 18–21 ja Netarin omassa ryhmächatissä klo 21–24. Mahdollisuus kahdenväliseen chat-keskusteluun on tarjolla klo 21–01.

Jo kuudettatoista kertaa järjestettävä JouluManteli tavoittaa vuosittain satoja nuoria. Pitkä kokemus on osoittanut, että monet nuoret kaipaavat jouluna turvallisen aikuisen läsnäoloa.

– Joulu on ilon ja valon juhla, mutta monelle lapselle ja nuorelle se on yksinäistä ja pahimmillaan turvatonta aikaa. JouluManteli on lämminhenkinen ja turvallinen paikka verkossa, tarjolla on hyviä keskusteluja toisten nuorten ja luotettavien aikuisten kanssa, joulumieltä ja tarvittaessa kahdenkeskeistä tukea, kertoo Antti Järventaus Pelastakaa Lapset ry:stä.

– JouluMantelissa vierailee joka vuosi satoja nuoria. Viime jouluna JouluManteliin osallistui yli 300 nuorta. Tämä kertoo siitä, että kohtaamiselle on erityistä tarvetta jouluisin, varsinkin kun monet arkisin avoinna olevat chatit ovat pyhien aikaan kiinni, Järventaus jatkaa.

JouluManteli on osa Pelastakaa Lapset ry:n digitaalista nuorisotyötä. Lue lisää: www.netari.fi.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic