Lounais-Häme

Peltorinteelle toivotaan katuvaloja

Urjalan Yrittäjät ry haluaisi Peltorinteen alueelle katuvalot. Yhdistys on anonut tekniselle johtajalle toimitetulla kansalaisaloitteella 69 allekirjoittaneen voimin valaistusta.

Peltorinteentien varrella on paljon yritystoimintaa, joten kadulla on runsaasti raskasta liikennettä. Katu on myös hyvin kuoppainen ja routii keväisin.

Urjalan kunnan teknisen palvelukeskuksen toiminta- ja investointiohjelmassa ei tälle vuodelle ole varauduttu valaistuksen rakentamiseen. Samalla kun valaistusta harkitaan, otetaan pohdintaan, vaatiiko Peltorinteentie lähialueineen valaistuksen ohella muitakin parantamistoimia.

Tien rakenteen parantamisen ohella esimerkiksi kevyen liikenteen väylän rakentamista pitäisi harkita. Peltorinteentiellä on paljon liikennettä jalankulkijoista raskaisiin ajoneuvoihin.

Urjalan tekninen lautakunta merkitsi yrittäjien aloitteen tiedoksi mutta ennen mahdollisia toimenpiteitä halutaan luoda kokonaisnäkemys alueesta.

-Tekninen toimi selvittää katuvalaistuksen ja kevyen liikenteen väylien tarvetta yleisesti koko Laukeelan alueella, Urjalan tekninen johtaja Kimmo Virta linjasi. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti