Lounais-Häme

Pepe jatkaa liigakärjessä

Inline Vantaan huima kiri jäi tuloksettomaksi rullakiekon SM-liigassa. Somerolainen Pepe Roller nousi toisessa erässä jo 2–6-johtoon, mutta Inline sai juonesta kiinni ja kipusi tasatilanteeseen 6–6. Joukkue jäi kuitenkin ilman pisteitä, kun Simo Pasonen teki Pepelle neljännessä erässä alivoimalla voittomaalin.

Inline johti Vantaalla aluksi 1–0 ja 2–1, mutta Pepe otti pian ohjat. Joukkue karkasi Saku Vuoren, Olli Lehtisen, Juha Laaksosen ja Aleksi Moisanderin maaleilla 2–6-johtoon.

– Toinen erä oli hurlumheitä. Ensin painoimme me hullun lailla ja sitten painoi hullun lailla kotijoukkue, Pepe-luotsi Juha-Matti Vuorela kertoi.

Inline tuli siis tasoihin, mutta se ei riittänyt, sillä Simo Pasonen karkasi alivoimalla iskemään 6–7-voiton somerolaisille.

– Neljäs oli meidän erämme, vaikka saimmekin muutaman jäähyn. Pääsimme jo aiemmin alivoimalla kaksi kertaa läpi, mutta kolmannella Pasonen teki väkisin maalin.

Seitsemän peliä pelannut Pepe pysyi voiton turvin tasaisen SM-liigan kärkipaikalla. Ottelun vähemmän pelannut Pahalampi vaanii kannoilla pisteen päässä. Sarjan hännillä olevaan CSKA Mordoriinkin on eroa vain seitsemän pistettä, ja joukkue on pelannut kaksi matsia Pepeä vähemmän.

– On hyvä lajin kannalta, ettei mukana ole heittopusseja ja sarja pysyy tasaisena. Tästä on hyvä jatkaa, tuumi Vuorela, jonka suojatit kohtaavat seuraavaksi KooVeen lauantaina Tampereella. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic