Lounais-Häme

Pepe jatkaa vanhalla rungolla

Somerolainen Pepe Roller aloittaa toukokuussa jo kolmannentoista kautensa rullakiekon SM-liigassa pääosin viime kauden kokoonpanolla.

– Yksikään pelaaja ei ole ilmoittanut lopettavansa. Pari pelaajaa on toipumassa jääkiekkokauden vammoistaan ja heidän pelikuntonsa rullakiekkoon selviää myöhemmin, kertoo Pepe Rollerin manageri Juha-Matti Vuorela.

– Tulopuolella verkkoja on heitelty pariin suuntaan, mutta mahdolliset siirrot ovat vielä työn alla. Yritämme ajaa sisään edustusjoukkueeseen myös pari omaa junioria.

Rullakiekon SM-liigassa pelannee alkavalla kaudella viime vuoden tapaan seitsemän joukkuetta. Lukumäärä varmistuu liigapalaverissa sunnuntaina.

Pepe Roller sijoittui viime kaudella neljänneksi sekä runkosarjassa että loppusijoituksissa, kun se hävisi pronssipelin KooVeelle.

Rullakiekkokausi alkaa Somerolla viime vuoden tapaan huhtikuun lopussa pelattavalla epävirallisella PM-turnauksella Nordic Trophylla, johon on tulossa kolme ruotsalaisjoukkuetta sekä suomalaisista Pepen lisäksi Vuorelan Veikot ja tamperelainen CSKA Mordor.

Jääkiekkokausi päättyy Somerolla pääsiäisenä, jonka jälkeen kootaan rullakiekkomatto niin, että Pepe pääsee aloittamaan harjoittelun huhtikuun ensimmäisellä viikolla.

Vuorelan mukaan Pepe tuskin pelaa harjoitusotteluita ennen PM-turnausta. SM-liiga käynnistyy pian PM-turnauksen jälkeen toukokuun ensimmäisellä viikolla. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic