Lounais-Häme

Pepe putosi mitaleilta: "Vain voittajat muistetaan"

Somerolainen Pepe Roller jäi täpärästi mitaleilta rullakiekon SM-liigassa. Välierissä Vuorelan Veikoille pudonnut Pepe sijoittui sarjassa neljänneksi.

Pepen sijoitus liigassa määräytyi lopulta runkosarjan mukaan. Runkosarjassa toiseksi sijoittunut somerolaisjoukkue olisi ollut sarjassa pronssilla, mikäli runkosarjan voittanut Pahalampi olisi edennyt loppuotteluihin saakka.

Pahalampi taipui välierissä kuitenkin runkosarjan neloselle KooVee Rollersille voitoin 1–2. KooVee ja Veikot ratkaisevat kullan ja hopean kohtalon, välieriin jäänyt Pahalampi vie pronssin Pepen nenän edetä, koska sijoittui runkosarjassa somerolaisia paremmin.

 

Mitaleilta jääminen ei suuresti harmittanut Pepen manageria Juha-Matti Vuorelaa. Sijoitus varmistui myöhään tiistai-iltana, kun Pahalampi hävisi KooVeelle kolmannen välierän maalein 5–11.

-Ei sillä hirveästi merkitystä ole, onko kolmas vain neljäs. Pohjoisamerikkalaisittain sanoen, vain voittajat muistetaan. Ei tieto sijoituksesta aiheuttanut minussa minkäänlaisia tuntemuksia, kun kuulin asiasta illalla saunan portaalla, Vuorela kertoo.

Koska rullakiekossa ei pelata pronssiottelua, on himmeimpien mitalien jakaminen korutonta.

-Kun me voitimme SM-pronssia, mitalit tulivat postissa.

 

Vuorela veikkaa Veikkojen vievän rullakiekkokultaa. Suomen mestaruuteen tarvitaan kaksi voittoa.

Ensimmäinen finaali pelataan keskiviikkona Lapinlahdella Vuorelan Veikkojen kotihallissa.

-Näen Veikot kovempana joukkueena, vaikka mikään ei ole tässä sarjassa varmaa. Marginaalit ovat pieniä, ja KooVeellakin on hyvä joukkue

Pepen omasta kaudesta Vuorelalla on kaksijakoiset fiilikset. Mahdollisuuksia oli parempaan kuin neljänteen sijaan.

– Välillä joukkueen pelit sujuivat tosi hienosti, välillä taas meni ihan päin seiniä, Vuorela sanoo. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic