Lounais-Häme

Pepe Roller aloitti liigan vaisusti

 

Pepe Roller pelasi viikonloppuna mallikkaasti Somerolla rullakiekon pohjoismaisessa turnauksessa, mutta eilinen liiga-avaus sujui vaisusti.

Pepe Roller hävisi Inline Vantaalle 4-7 (1-0, 2-2, 1-2, 0-3), vaikka vantaalaiset rullailivat muovimatolla vasta ensimmäistä kertaa tänä keväänä.

Pepe johti peliä useaan otteeseen, kun se pääsi toisessa erässä 2-0 ja myöhemmin 3-2 johtoon.

Pepe johti viimeisen kerran 4-3 kolmannen erän lopulla. Inline tasoitti minuuttia myöhemmin ja teki lopulta pelin neljä viimeistä maalia.

Vantaalaisten voiton rakensivat jääkiekkoliigassa Pelicansin tehomiehenä kunnostautunut Ilkka Kangasniemi, Porvoon Huntersissa Suomi-sarjaa kiekkoileva Reno Goodwin sekä rullakiekkoveteraani Aki Tuominen. Goodwin keräsi peräti kuusi tehopistettä ja Kangasniemi sekä Tuominen kumpikin neljä.

Pepe Rollerista Vuoren veljekset Saku ja Jasu päätyivät 1+1 pisteisiin syötettyään toistensa maalit. Komeimman soolon teki Juha Laaksonen vietyään Pepen viimeisen kerran johtoon.

Pepen tappion tekee noloksi se, että kahdella kentällisellä matkassa ollut Inline ei ollut ennen eilistä pelannut eikä edes harjoitellut tänä keväänä kertaakaan. Joukkueella ei ole kotihallia, kun Vantaalla ei ole tänä keväänä rullakiekkomattoa. Inline pelaa kotipeleistään kaksi Somerolla ja muut Tampereella.

Pepe sen sijaan on treenannut jo kuukauden päivät ja pelannut kahdeksan peliäkin.

– Tämä oli surkea avaus. Vastustaja oli taitava, mutta meidän olisi kyllä pitänyt pystyä parempaan. Liike puuttui ja PM-turnauksessa nähty rentous oli kateissa, manaili Pepe Rollerin valmentaja Miika Leino. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic