Lounais-Häme

Pepe Roller piristyi taisteluun

Somerolainen Pepe Roller piristyi taistelemaan pudotuspelipaikasta rullakiekon SM-liigassa voitettuaan lauantaina molemmat pelinsä Tikkurilan turnauksessa.

Pepe päihitti liigaa ensimmäisillä kierroksilla hallinneen turnauksen kotijoukkueen Inline Vantaan 3-1 (0-0, 1-0, 0-0, 2-1) ja sen jälkeen sarjan tamperelaisen jumbojoukkueen CSKA:n 6-4 (1-0, 2-2, 2-2, 1-0).

Ennen eilistä Pepe oli voittanut kuudesta pelistään vain kaksi. Tappiot lauantaina olisivat jättäneet somerolaiset lohduttomaan asemaan pudotuspelitaistossa, mutta nyt pistepussin tuplaaminen päivän aikana kohensi Pepen osakkeita.

Pepe nousi sarjataulukossa viidenneksi vain pisteen päähän viimeistä pudotuspelipaikkaa eli neljättä sijaa hallussaan pitävästä Inlinesta.

Pepellä on runkosarjassa jäljellä neljä peliä, joista kaksi Tampereella kärkijoukkueita Pahalampea ja Vuorelan Veikkoja vastaan ja kaksi Somerolla eilen kaatunutta Inlinea sekä toiseksi viimeisenä olevaa Tap-Teamia vastaan.

Vähämaalisessa pelissä Inlinea vastaan Pepe ratkaisi voiton neljännessä erässä tehtyään 27 sekunnissa 2-1 ja 3-1 maalit.

Saku Vuori teki Pepelle avausosuman ja Olli Lehtinen sekä Lauri Koskinen ratkaisuosumat. Kim Törnström piti 32 torjunnallaan somerolaismaalin melkein puhtaana.

CSKA:ta vastaan Pepe johti suurimman pelistä, mutta tamperelaiset tasoittivat kolme kertaa, viimeksi 4-4:ään. Tämän jälkeen Saku Vuori laukoi Pepelle kaksi ratkaisevaa maalia.

Vuoren lisäksi Juha Laaksonen osui kaksi kertaa ja Aleksi Hovila sekä Aapo Torkkola kerran.

– Saimme jo viikolla treeneissä hyvän fiiliksen päälle ja se näkyi peleissä. Loistava maalivahtipeli, tiivis kurinalainen puolustus ja ylipäätään järkevä pelaaminen, luetteli Pepen voitonavaimia puolustaja Jussi Tapio. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic