Lounais-Häme

Pepe Roller pyrkii välieriin

 

Kymmenen kautta rullakiekon SM-liigassa pelannut somerolainen Pepe Roller jäi viime vuonna ensi kertaa liigan välierien ulkopuolelle, kun turkulainen Old School Hockey Club pudotti Pepen neljän parhaan joukosta.

Tänään alkavalla uudella liigakaudella Pepe Roller lähtee hakemaan parempaa sijoitusta eli vähintään välieräpaikkaa.

Kun SM-liigassa on nyt vain seitsemän joukkuetta, ei runkosarjan jälkeen pelata puolivälieriä, vaan neljä parasta jatkaa välieriin.

– Välierät ovat ensimmäinen tavoitteemme, mutta sinne pääsy ei ole mikään läpihuutojuttu, huomauttaa Pepe Rollerin manageri Juha-Matti Vuorela.

Viime vuoden mitalikolmikon, Vuorelan Veikot, KooVee, Pahalampi lisäksi välieriin on vahvasti ehdolla pääkaupunkiseudun uusi joukkue Inline Vantaa lukuisine liigajääkiekkoilijoineen.

Pepe Rollerin kokoonpano on muuttunut enemmän kuin moneen vuoteen. Pepen koko kymmenvuotisen liigauran ajan maalia vartioinut Juha Taponen jäi pelaamaan kotikaupunkiinsa Tampereelle, kuten myös Janne Riekko ja Mikko Sulonen. Kun lisäksi Rami Lehtilä sekä Tommi Lauren lopettivat ja Joni Kujalan jatkaminen on epävarmaa, lähti kokoonpanosta rutkasti kokemusta.

Pepen uusia pelureita ovat maalivahtiosastoa täydentävät Kim Törnström Turusta, Jesse Ruohonen Loimaalta ja Salossa jääkiekkoja viime kaudella torjunut FoPS-kasvatti Santeri Suontausta.

Puolustajatulokkaita ovat salolainen Jarmo Ruohomaa sekä Jani Koskinen ja Henri Selenius, jotka ovat somerolaiskasvatteja ainoan uuden hyökkääjän Jari Hakalan ohella.

 

Somerolaisten uudesta iskukyvystä saadaan suuntaa heti avauspeleissä, kun Pepe Roller aloittaa liigan kahdella kotiottelulla viime kauden tamperelaisia mitalisteja vastaan: Pepe kohtaa keskiviikkona KooVeen ja perjantaina Pahalammen. FL

 

Pepe Roller 2016
Maalivahdit: Joonas Laaksonen, Kim Törnström, Santeri Suontausta, Jesse Ruohonen.Puolustajat: Severi Niilo, Jussi Tapio, Arto Lindroos, Aleksi Hovila, Jani Koskinen, Henri Selenius, Jarmo Ruohomaa.Hyökkääjät: Jere Salama, Jasu Vuori, Lauri Koskinen, Olli Lehtinen, Saku Vuori, Aapo Torkkola, Juha Laaksonen, Jari Hakala.Valmentajat: Miika Leino, Esa Tikkanen. 

Uusimmat

Fingerpori

comic