Lounais-Häme

Pepe Roller voitolla liigakärkeen

RULLAKIEKKO Pepe Roller saalisti eilen kotikaukalossaan kolmannen peräkkäisen voittonsa ja siirtyi SM-liigassa kärkipaikalle. Vieraana ollut tamperelainen Tap-Team nujertui maalein 8-5 (2-1, 3-0, 2-0, 1-4).

Kotijoukkueelta puuttui eilisestä pelistä kentällisen verran miehiä, mutta se ei juurikaan tahtia haitannut. Kolme ja puoli erää somerolaiset hallitsivat tilanteita suvereenisti, karaten parhaimmillaan 8-1 johtoon. Lopussa pepeläisten selkäruodot suoristuivat, työnteko loppui ja kun Tap-Team pääsi vielä hyödyntämään pitkää ylivoimaansa peräti kolmella maalilla, isäntien voittomarginaali kutistui kolmeksi maaliksi.

– Hyvä peli, johon saatiin nyt aika mukavasti maalionnistumisiakin. Loppu meni kyllä sitten leikittelyksi ja pelikurikin katosi täysin. Sellaista ei saisi tapahtua, vaikka oltaisiin kuinka selvässä johdossa tahansa, Pepen valmentaja Juha-Matti Vuorela jakoi suojateilleen sekä kehuja että moitteita voittopelin jälkeen.

Pepen riveissä nähtiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella tervetullut oululaisvahvistus, kun eräs somerolaisseuran takavuosien tukipilareista, Tobias Kauppinen, teki onnistuneen paluun tuttuun ryhmään.

Lue lisää torstain Forssan Lehdestä.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic