Lounais-Häme Somero

Pepe rullasi sarja-avauksesta täydet pisteet

Solna ja Veikot kumoon Somerolla.
Miku Ronkainen teki Pepelle kolme osumaa kauden sarja-avauksessa Solnaa vastaan. Veikkojenkin verkkoon Ronkainen iski maalin. Kuva: Lassi Puhtimäki
Miku Ronkainen teki Pepelle kolme osumaa kauden sarja-avauksessa Solnaa vastaan. Veikkojenkin verkkoon Ronkainen iski maalin. Kuva: Lassi Puhtimäki

Pepe Roller avasi SM-liigan kahdella voitolla, kun kaatoi kotiturnauksessaan sekä ruotsalaisen Solnan että Vuorelan Veikot.

– Kaksi voittoa avausturnauksesta. Täytyy olla todella tyytyväinen, totesi Juha-Matti Vuorela Pepestä.

Veikot on sarjan kestomenestyjä, mutta lauantaina Somerolla Pepe piti ohjia. Pepe teki paljon töitä ja varoi päästämästä Veikkoja ylivoimahyökkäyksiin, joissa joukkue on vaarallisimmillaan.

Oskari Lehtinen vei Pepen avauserässä 1–0-johtoon ylivoimalla, mutta Veikot kuittasi hetken kuluttua tasoihin. Toisessa erässä Pepe onnistui taas ylivoimalla, nyt maalintekijänä oli Simo Pasonen.

Kolmas erä pelattiin maaleitta, neljännessä vahvasti vyöryttänyt Pepe kaunisteli numerot 4–1:een. Pepen kolmannen osuman viimeisteli Ville Halonen ja päätöslukemat iski Miku Ronkainen.

– Pelasimme hyvän ottelun kolmella kentällä. Painoimme tiiviinä nelikkona koko ajan, emmekä päästäneet Veikkoja maalipaikoille. Hyvä peli, Vuorela tiivisti.

Pepe avasi päivän 7–4-voitolla tukholmalaista Solnasta, joka pelaa tämän kauden Suomen rullakiekkoliigaa.

Pepe ei ollut päiväpelissä parhaimmillaan, mutta eipä ruotsalaisryhmäkään ihmeitä esittänyt. Pepe polki 5–0-johtoon ennen kuin Solna sai kuparisen rikki. Pepe meni vielä 6–1-johtoon, mutta sitten Solna osui kolmesti ja nousi jo kahden maalin päähän.

Pepe voitti lopulta kolmella maalilla, kun Miku Ronkainen iski päivän kolmannellaan loppunumerot 7–4:ään.

– Oli aikalailla odotettu avauspeli. Me olimme vähän raajarikkoja, kun neljä pelaajaa puuttui loukkaantumisten ja muiden syiden takia avauksesta, kommentoi Vuorela.

Pepe liigapelit jatkuvat ensi perjantaina Tesomalla Tampereella, jossa Pepe kohtaa KooVee Rollersin.

– Parantamisen varaa on vielä monessa jutussa. Me saamme luotua jo hyvin painetta, mutta joudumme tekemään vielä liikaa töitä päästäksemme kunnon tekopaikoille. FL

Uusimmat

Näkoislehti

15.7.2020

Fingerpori

comic