Lounais-Häme

Pepellä synkkä sunnuntai

Pepen ja Veikkojen kohtaamisessa nähtiin todelliset maalijuhlat eilen Tampereella. Somerolaisten harmiksi pelin 25 maalista 19 tehtiin Pepe Rollerin verkkoon. Näin heti alussa karkuun päässyt Veikot otti liigavoiton lukemin 6–19 (1–4, 2–5, 0–3, 3–7).

Siilinjärveläinen Vuorelan Veikot oli sunnuntaina Pepeä potkun edellä pelin alusta loppuun. Hidastempoinen ottelu oli vierasjoukkueena pelanneen Veikkojen hanskassa, kärkijoukkue tuntui tekevän maalin melkein aina kuin halusi.

-Tämä oli sellaista sunnuntaipelailua, ettei ennen ole nähty. Me olimme vain vielä paljon huonompia kuin vastustaja, harmitteli Pepen valmentaja Miika Leino.

Maalijuhlia alettiin viettää heti alussa. Reilussa kahdessa minuutissa tehtiin neljä maalia, somerolaisittain surullisesti kolme niistä Pepen verkkoon. Pepen avausosuman viimeisteli Marko Laaksonen Jussi Tapion syötöstä

Maaleja mätettiin entistä hurjemmin toisessa erässä. Pepe onnistui kahdesti, Veikot viisi kertaa. Pepen osumat tekivät Juha Laaksonen ja Jere Salama.

Kolmannessa Veikot rauhoitti hieman tahtia ja teki vain kolme osumaa. Päätöserässä hanat olivat taas auki, kun joukkueet mättivät kymmenen osumaa. Pepen kolmesta vastasivat Saku Vuori, Jussi Tapio ja Jani Koskinen.

Joonas Laaksoselle kertyi pelissä 45 torjuntaa, Veikkojen Samu Airasvaara torjui 30 kertaa.

-Olimme taas pienellä porukalla liikkeellä, emme saaneet täyttä kolmea kenttää kokoon. Turha silti selitellä, vastustaja oli vain kovempi, Leino sanoi.

Vuorelan Veikot johtaa rullakiekon SM-sarjaa 16 pisteellä. 5 pistettä koonnut Pepe on kuudentena. Joukkueen seuraava peli on ensi lauantaina Inline Vantaata vastaan Tikkurilassa. Inline on sarjassa kolmantena. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic