Lounais-Häme

Pepelle karvas tappio

Pepe Roller tuli runkosarjan toiseksi viimeiseen otteluunsa aivan eri ilmeellä kuin lauantaiseen Mordor-peliin, mutta hyväkään taistelu ei riittänyt vantaalaista Inlinea vastaan. Tappio tiesi sitä, että Pepen mahdollisuudet neljän parhaan Final four -lopputurnaukseen ovat enää ohuet eivätkä pelkästään omissa käsissä.

Somerolaiset aloittivat pelin vahvasti ja Lauri Koskinen, Saku Vuori sekä Samu Suominen pääsivät vuorollaan kokeilemaan Inlinen maalivahdin Henri Tikkasen valppautta ja Tikkanenhan kesti. Runsaan viiden minuutin pelaamisen jälkeen vantaalaiset pääsivät Jarmo Ruohomaan menetyksen jälkeen vastaiskuun ja kentän kunkku, kolme maalia tehnyt ja kaksi syöttänyt Reno Goodwin vei vieraat johtoon.

Pepen tasoitus tuli kuitenkin vajaan minuutin kuluttua, kun Saku Vuori ohitti Tikkasen. Erän viimeisellä minuutilla Olli Lehtinen pääsi nokikkain Tikkasen ja Juha Laaksonen kokeilemaan kahdesti irtikiekosta, mutta verkko heiluikin vastahyökkäyksestä toisessa päässä. Asialla sama kaksikko kuin ensimmäisessäkin maalissa, eli Goodwin teki ja Anssi Komi syötti. Maali syntyi vain yhdeksän sekuntia ennen erän päättymistä.

Inline Vantaa karkasi toisessa erässä kahden maalin keulaan ja jälleen asialla oli sama kaksikko, jonka varassa käytännössä vieraiden peli pyöri. Tällä kertaa Komi viimeisteli Goodwinin syötöstä.

Pepe ei tästä lannistunut. Vajaa minuutti vantaalaisten maalista ja Joni Kujalan kaukaa lähtenyt veto painui yläpesään. Pepe nousi erän viimeisellä minuutilla tasoihin, kun Aapo Torkkola ohjasi maalin edestä Jasu Vuoren nappisyötön maaliin.

Somerolaiset pääsivät heti kolmannen erän alussa ylivoimalle, mutta maalinteosta vastasikin vierasjoukkue. Aki Tuominen karkasi maalivahti Tikkasen syötöstä läpiajoon ja pisti kiekon ohi Joonas Laaksosen. Kun erää oli pelattu runsaat seitsemän minuuttia, nähtiin Tikkaselta huikea venytys Lauri Koskisen laadukkaaseen vetoon. Puoli maalia oli vetohetkellä tyhjänä, mutta niin vain Tikkanen venytti räpylänsä eteen.

Vain 40 sekuntia myöhemmin Pepe tuli vielä kerran rinnalle. Saku Vuori löi Samu Suomisen vedosta kimmonneen irtokiekon maaliin ja kotikatsomon henki heräsi uudelleen. Pian Aapo Torkkola tuuletti illan toista osumaansa, mutta erotuomari Tony Kuloaro oli hyvin sijoittunut ja levitti kätensä viestin, että veto osui tolppaan, muttei mennyt maaliin.

Päätöserässä Aleksi Hovilan jäähy kostautui, kun Jimi Santala ohjasi ylivoimalla kiekon maaliin. Pepe haki vimmatusti tasoitusta, mutta viimeisellä minuutilla Goodwin karkasi ja pisti kiekon tyhjään somerolaismaaliin.

Pepe Rollerin manageri Juha-Matti Vuorela kehui omiensa esitystä hyväksi.

-Pomppu sinne, pomppu tänne. Paikkoja oli, mutta ei vaan osunut, kun kaveri taas teki vähistä paikoistaan hyvällä tarkkuudella. Vastustajan maalivahti oli todella hyvä ja onnekaskin, Vuorela analysoi.

Inline Vantaa nousi tasapisteisiin Pepen kanssa. Pepe pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa runkosarjan voiton jo varmistanutta Veikkoja vastaan Tampereella. Vantaalla on jäljellä pelit Veikkoja ja Mordoria vastaan niin ikään lauantaina Tampereella. Jos joukkueet päätyvät tasapisteisiin, ratkaisee maaliero, joka tällä hetkellä on Pepellä -9 ja Inlinella -20.

Vuorela ei luovuta vielä, vaikka apuja tarvitaan muiltakin.

-Kyllähän siellä kopissa pettymys pelin jälkeen haiskahti, mutta meillä on vielä saumat. FL

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic