Lounais-Häme

Perhepäivähoitajille palkkakorjaus Jokioisilla

Perhepäivähoitajien palkkausta korjataan Jokioisilla niin, että heille aletaan maksaa 1.3. lähtien palkkaa myös omien alle kouluikäisten lasten hoidosta, mikäli lapset ovat hoitajalla kunnallisessa päivähoidossa.

Näistä omien lasten hoidosta perhepäivähoitajalta peritään taksan mukainen päivähoitomaksu. Hoitaja itse päättää, hakeeko hän alle kouluikäisille lapsilleen kunnallista hoitopaikkaa.

Jokioisten kunnanhallitus ehdottaa valtuustolle, että se merkitsee henkilöstölautakunnan päätöksen tiedoksi ja toteaa asiaa koskevan Jokioisten vasemmistoliiton aloitteen loppuun käsitellyksi.

Vasemmistoliitto oli aloitteessaan huolissaan perhepäivähoitajien määrän laskusta. Palkkauksen korjauksella on tarkoitus helpottaa perhepäivähoitajien rekrytointia Jokioisille.

Kunnanhallitus hyväksyi myös henkilöstölautakunnan esityksen kahden määräaikaisen perhepäivähoitajan toimen vakinaistamisesta.

Heidän määräaikaisia työsuhteitaan on uusittu eri perusteluilla. Koska perhepäivähoitajia tarvitaan jatkossakin, tehtävät tulee vakinaistaa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti